Dodaj do ulubionych

Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz

• tomek854 Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 30.01.16, 23:02
      Jeśli nawet radiomaryjni eksperci dostają wkurwu w mediach narodowych, to wiedz, że coś się dzieje :)
    • marekatlanta71 Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 04:26
      A ja myślałem ze w Radio Maryja pracują kompletni idioci.
      • bassooner Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 12:56
        no tak ale nawet idiota myślący (akurat nie mam na myśli Wolniewicza) zakuma że to co powie i zrobi zostanie mu w papierach do końca życia i po śmierci...
        • qqbek Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 14:03
          Ja nadal liczę na to piwo, tak więc każdy przejaw myślenia niezależnego od woli nadprezesa dochodzący ze strony tych "lepszego sortu" bardzo mnie cieszy :)
          Sprawa wygląda tak, że Kaczyński i spółka "jadą po bandzie". Dopóki mają poparcie na obecnym poziomie, nic im nie grozi. Ale wkurwi się "S" od tego drugiego Dudy za to, co nieuniknione (idą czternastki w górnictwie a kasa pusta, regulacje unijne nie pozwolą ot tak sobie "sypnąć kasą"), wkurwią się rodzice za "500+", wkurwili się już ci, którzy chcieli być rodzicami a miast in vitro wciska im się "naprotechnologię", wkurwieni są już prokuratoczy... we wrześniu wkurwią się nauczyciele (bo trochę ich ubyć będzie musiało) i rodzice przedszkolaków (bo nagle dla najmłodszych - 3 latków i młodszych - miejsc w przedszkolach zabraknie).
          • samspade Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 16:20
            Wkurwią się może nie wkurwią. Rzucą kiełbasę i będzie git. W tv wytłumaczą że ue zła i że winne po i agent swetru. Do wyborów jeszcze 3,5 roku. Od pyty czasu. A ciemny lud to kupi.
            O ile wybory będą.
            • qqbek Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 16:49
              Do wyborów jeszcze góra 23 miesiące... i tego będziemy się trzymać!

.

Inaczej przegram z Bassem piwo :)
              • bassooner Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 16:57
                qqbek napisał:

> Do wyborów jeszcze góra 23 miesiące... i tego będziemy się trzymać!
                >
                > .
                >
                > Inaczej przegram z Bassem piwo :)

a się zakładaliśmy? ale może być... jak przegram nie będzie pis, a jak wygram mam piwo ;-)
                • qqbek Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 17:43
                  forum.gazeta.pl/forum/w,14718,159170398,159170398,Esencja_polityki_Polecam_do_konca.html#p159170914

I fakt, zakład jest dla Ciebie wygrany z chwilą zawarcia... niezależnie od wyniku. Wolałbym jednak ja wygrać, bo porażka byłaby gorzka nie tylko dla mnie :)
              • samspade Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 18:15
                Nie podzielam Twojego optymizmu.
                Zobacz ten filmik. Red. sztuczna mgła jest tak zapatrzona że nie zauważa że obecny rząd kupuje ropę od kraju, który rzekomo zabił prezydenta.
                • qqbek Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 31.01.16, 21:53
                  Widzisz "wolny naród, ciemny naród, świńska koalicja", jak to śpiewała ongiś Pidżama. PiS nie jest monolitem. Jest dziś zlepkiem tych wszystkich renegatów, którzy już raz od nich odeszli. Uberprezes ma tego świadomość i trzyma to wszystko na razie krótko i za pysk. Ale jak się zaczną tarcia między frakcjami, to już nic nie pomoże. To, że uczynił Zbynia oberprokuratorem a Jacka "parkuję jak człowiek" prezesem TVP dowodzi nie tyle siły, co słabości tego układu... tak samo jak nadanie prezesowi popłuczyny po PO i PJN ("Polska Razem") godności wicepremiera. "To się panie musi spieprzyć i na szwach popękać" - nie tyle teraz, gdy jest nieźle, ale kilka zakrętów i cała ta świńska koalicja nie wyrobi i pójdzie w plener.
                  • samspade Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 01.02.16, 10:14
                    Odeszli i zobaczyli że sami nie mają szans.Że nie istnieją. A czy będą tarcia? Zobacz jak Gowin schował dumę i dał sobą pomiatać. Mówił o sobie że jest z zawodu dyrektorem i że wszędzie jest potrzebny. Oni znają swoje miejsce. A czy pojawią się zakręty? Może tak, ale jak na razie wygląda że za kierownica siedzi wprawny operator.
                    Choć chciałbym sie mylić. I chciałbym bys miał rację.
                    • qqbek Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 01.02.16, 10:38
                      Gowin Gowinem, ciekawszy jest "techniczny" Gliński na chwilę obecną. Popatrz, jak powiedział "wała" na propozycję wyjęcia przez toruńskich czarnych 20 baniek z jego resortu. A najlepsze jest, że padre Muchomorek też się od nich odciął i stwierdził, że tej kasy nie chce (choć zapewne łapki go świerzbią już, ale wie że w włazidupstwie kaczopłetwe przegięły w tym wypadku).
                      • samspade Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 01.02.16, 14:58
                        Pytanie brzmi w jakiej formie dostanie te pieniądze? czy jakiejś dotacji, dofinansowania, może umorzenia podatków itp. Bo w to że dostanie nie wątpię.
                        • qqbek Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 01.02.16, 15:12
                          Podatków?
                          Od czego podatku? Od strat na działalności?
                          Lux Veritatis jest oficjalnie goła jak święty turecki.
                          • samspade Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 01.02.16, 17:12
                            Coś znajdą
                          • samspade I znaleźli sposób 01.02.16, 18:39
                            Dadzą 27 baniek na odwierty geotermalne.
                            • qqbek Re: I znaleźli sposób 01.02.16, 19:24
                              NFOŚ chce ugody w wygranej już praktycznie sprawie sądowej. Pyszne.
    • mrzagi10 Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 01.02.16, 22:07
      Kurwa! Do dzisiaj żyłem w błogiej nieświadomości istnienia na ziemskim padole tego koszmarnego babsztyla. Bass, nienawidzę cię ;)
      • bassooner Re: Smoleńsk, TV Republika i prof. Wolniewicz 01.02.16, 22:53
        mrzagi10 napisał:

> Kurwa! Do dzisiaj żyłem w błogiej nieświadomości istnienia na ziemskim padole t
        > ego koszmarnego babsztyla. Bass, nienawidzę cię ;)
        >

ja też go pierwszy raz zobaczyłem... ma dzicz w oczach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka