Dodaj do ulubionych

feministki

06.04.16, 11:00
www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/anna-zawadzka-i-ks-kazimierz-sowa-o-aborcji,633197.html#autoplay

kurde! wystawiając takie reprezentantki, same strzelają sobie w kolano, bo co widzę feministkę to albo głupia, albo brzydka. ta posiada obie te cechy... ;-)
Obserwuj wątek
    • samspade Re: feministki 06.04.16, 12:45
      Nie wiem czy to feministki wystawiły taką reprezentantkę. Raczej chodziło o tą konkretną osobę jako uczestniczkę tzw. protestu. A jak wyszło ...
    • lexus400 Re: feministki 06.04.16, 12:51
      Dodałbym jeszcze nawiedzona cipa.
    • edek40 Re: feministki 06.04.16, 17:30
      bassooner napisał:

>
      >
      > kurde! wystawiając takie reprezentantki, same strzelają sobie w kolano, bo co w
      > idzę feministkę to albo głupia, albo brzydka. ta posiada obie te cechy... ;-)

Kurde, jesli dobrze sie zastanowisz nad wieloma postulatami PiSu, to wyjdzie Ci tylko to, ze glupio zrobili, ze wystawili do tej roboty PiS ;)

Mam znajomych gejow. Jednemu z nich zadalem pytanie, czy wybiera sie na parade rownosci. Odparl, ze tylko wtedy, jesli ja wybiore sie na domniemany marsz heterykow. Skoro jednak heterycy nie maja zamiaru manifestowac w ktora dziutke zagladaja, to on tez nie bedzie, bo to jego prywatna sprawa.

Ale sa tacy, ktorzy musza...

Moze to kwestia malego fiuta, albo jego calkowitego braku?
    • tomek854 Re: feministki 06.04.16, 21:38
      To jest jakaś lewacka odpowiedź na Krystynę Pawłowicz? :)
      • tomek854 Re: feministki 06.04.16, 21:47
        tomek854 napisał:

> To jest jakaś lewacka odpowiedź na Krystynę Pawłowicz? :)

Albo raczej na Lichocką: youtu.be/4a6krW-7M08?t=2m6s :D
        • sven_b Re: feministki 07.04.16, 10:58
          Boją się tego KODu aż szczypie w oczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka