03.06.16, 13:25
www.pomponik.pl/plotki/news-to-jeden-z-najglosniejszych-konfliktow-w-polskim-show-biznes,nId,2212407
Na przykladzie Slawka Losowskiego widac do czego moga sie posunac koledzy.
Dla mnie Kombii przez dwa "i" to chujnia nie zespol.
Obserwuj wątek
    • xeikon Re: wywiad 03.06.16, 19:36
      www.youtube.com/watch?v=EN17RvJLmdw

I to jest prawdziwe KOMBI.
      Lider Sławomir Łosowski założył te formacje i dzięki swoim klawiszom nadaje charakterystyczne brzmienie.
    • tomek854 Re: wywiad 03.06.16, 23:52
      No, to prawda, tego Kombii to się słuchać nie dało...

A stare Kombi bardzo lubię. Natomiast jeśli chodzi o nowe - niby fajne, ale czy to trochę nie są jednak odgrzewane kotlety już?
      • tomek854 Re: wywiad 04.06.16, 15:43
        Hehe, nie widziałem wcześniej tego covera z Opola (na szczęście - i cożeś ty narobił). Faktycznie to porównanie to nokaut :)

Podoba mi się też wyraz twarzy tego drugiego klawiszowca, z jednej strony napięcie, a drugiej strony ta świadomośc, że właśnie zostaje tym, który zjebał wykonanie legendarnego przeboju... ;-)

I co ta laska tam w ogóle robi? :)
        • xeikon Re: wywiad 04.06.16, 17:34
          Prowadzil Bautroczyk. To nie kabareton byl?
          :))
          Ten klawisz to porazka na calej linii.
          Ja muzykalny nie jestem ( smiech) ale mi uszy zwiedly. Skad tego typa wytrzasneli?
          Skawinski chyba go wygarnal prosto z wesela. Tez mial chujowa mine.:))
          • tomek854 Re: wywiad 04.06.16, 21:55
            Posłuchałem sobie tego nowego Kombi, może i odgrzewane kotlety, ale bardzo smakowite.

www.youtube.com/watch?v=fELhKPqKAcM

Najbardziej mi się podoba to "in your face" - czyli skład nowego zespołu który udowadnia, że oni mu w sumie do niczego potrzebni nie byli :)
            • xeikon Re: wywiad 05.06.16, 09:36
              tomek854 napisał:

> Posłuchałem sobie tego nowego Kombi, może i odgrzewane kotlety, ale bardzo smak
              > owite.
              >
              > www.youtube.com/watch?v=fELhKPqKAcM
              >
              > Najbardziej mi się podoba to "in your face" - czyli skład nowego zespołu który
              > udowadnia, że oni mu w sumie do niczego potrzebni nie byli :)
              >
              Pattzac na wokaliste i gitarzyste mam wrazenie ze wygladaja podobnie do Tkaczyka i Skawinskiego. Nowe Kombi Losowski udawadnia fanom ze swoja gra ich szanuje dajac muze na wysokim poziomie. Natomiast Skawinski i spolka maja za cel zdobywanie szmalu grajac byle jak byle duzo. Dowodem wspomniana bylejakosc opolskiego wystepu.
              Skawinski jest swietnym gitarzysta i szkoda ze porzucil projekt Skaywockera.
              • xeikon Re: wywiad 05.06.16, 11:42
                Przeglądając sobie filmiki z muzą elektroniczną natknąłem się na takie coś.
                youtu.be/grAQJSNDyBA?t=319

Gość jest bardzo podobny do Sławka Łosowskiego. Może nawet to ON?
                Jeżeli tak to oznacza iż gość jeździ po festiwalach i jest postacią znaną w tym świecie.
                Czekam na mozliwość zobaczenia KOMBI Łosowski na żywo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka