krakus.mp 22.04.17, 20:31 Zaglądam z przyzwyczajenia, ale chyba to kwestia czasu by ostatni forumowicz zgasił światło. Ktoś tu jeszcze zagląda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: ????? 23.04.17, 20:19 Wygląda na to, że Automobil na fejsie się zadomowił na stałe. I co ciekawe, panuje tam pełna kultura wypowiedzi.:) Odpowiedz Link
qqbek Re: ????? 25.04.17, 14:02 No i ja. A co do kultury wypowiedzi na FB, to jedną "flame war" na kilkadziesiąt wpisów w kilkadziesiąt minut i jeden nieśmieszny "żart" z "kozojebców" już mamy, więc tylko czekać jak pójdzie w dół. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: ????? 25.04.17, 21:08 Na Fb występy są czynione pod imieniem i nazwislkiem, więc to wpływa na wyższy poziom wypowiedzi pod postami. Bywa że kogoś poniesie i wtedy zaklnie lub naubliża komuś, ale wydaje mi się że potem ten ktoś żałuje tego co napisał. Uważam że dodatkowa wersja Automobila pozytywnie wpływa na stosunki miedzy nami, automobilistami i mobilkami.:) Odpowiedz Link
qqbek Re: ????? 25.04.17, 22:04 No tak, przed erą Fb z imienia i nazwiska znał mnie tylko Przemek (tiges). Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: ????? 25.04.17, 22:32 W Wawie widziałem się też z Pizzą (ale zabrzmiało ;) ) Córkę miał jeszcze małą. Tomek za to ziom z dzielni ;) Mieszkaliśmy 2 bloki obok siebie, mieliśmy wspólnych znajomych a na siebie nie wpadliśmy :D Odpowiedz Link
pizza987 Re: ????? 27.04.17, 15:30 Ty powiedz że widywaliśmy się często-nasze córy do przedszkola razem chodziły ;) A teraz już nastolatki z nich się robią powoli co powołuje siwienie resztek włosów które mam na głowie. A na żywo sporo automobilowych ludzi spotkałem. Znaczy się forumowych celebrytów ;) Odpowiedz Link
tiges_wiz Re: ????? 27.04.17, 15:51 ano prawda :) na szczęście moja na razie dorasta spokojnie, ale wszystko przede mną ;) Odpowiedz Link
sven_b Re: ????? 26.04.17, 12:36 Ciekawa dyskusja o tym kto tu zagląda. Robi się ciekawie :) Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: ????? 28.04.17, 10:58 Ja się chyba złamię i zaloguję na fb. Smutno mi bez automobila. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: ????? 28.04.17, 19:46 lobuzek1 napisał: > Ja się chyba złamię i zaloguję na fb. Smutno mi bez automobila. To do dzieła. Grupa na Fb się rozrosła o nowych, fajnych ludzi. Jest OK. :) Odpowiedz Link
apodemus Re: ????? 28.04.17, 19:52 Zaglądam czasami i tu, i na fb. Ale nie prowadzę większości życia wirtualnie, więc mogę sprawiać wrażenie mało aktywnego internetowo :) Odpowiedz Link