Dodaj do ulubionych

Martwie sie

24.11.04, 05:53
sytuacja na Ukrainie...
Obserwuj wątek
    • mrzagi01 Re: Martwie sie 24.11.04, 07:15
      nie ty jeden. trzymam kciuki za ukraincow. wierze ze im sie uda i nie pozwola
      sie wkrecic w taki szajs jak bialorusini.
    • pap10 Re: Martwie sie 24.11.04, 08:40
      Tez sie bardzo martwie. Tym bardziej ze to nasi sasiedzi...
    • dwiesciepompka Re: Martwie sie 24.11.04, 10:13
      Koledzy z pracy jadą tam w piątek. Ja niestety pojechać tym razem nie mogę, bo
      mam inne ważne zajecie w tym czasie.Bardzo żałuję, że muszę zostać:(
      • dwiesciepompka Re: Martwie sie 09.12.04, 22:35
        Jadę na Ukrainę jutro. Przekazać od Was rewolucyjne pozdrowienia?
        • typson Re: Martwie sie 09.12.04, 23:16
          no jasne.

Co prawda sytuacja jest przedstawiana w mediach jako czarnobiala. Czyli Kuczma i
          janukowycz czarni a juszczenko bialy rycerz. Rzeczywistosc jest pewnie troche
          bardziej pogmatwana. Choc tak na prawde najbardziej cieszy wzorowa i cudowna
          postawa ludzi. Dosc porownac to do naszego dobrobytu i kulturalnych gorniczych
          protestow tudziez marszy starych dewot przeciw aborcji, gejozie czy co tam radio
          Ryj narzuci
          • dwiesciepompka Slava Ukraini. Hierojom Slava. 13.12.04, 19:52
            W mediach sytuacja jest czarnobiała to fakt.A w rzeczywistości więcej
            szarości.Juszczenką (jeśli wygra) rozczarują się raczej na pewno, w mniejszym
            lub większym stopniu, bo cudów na świecie nie ma.

A jeśli chodzi o protesty, to podoba mi się stwierdzenie, że w tydzień
            stworzyli naród, czyli coś co starano się zabić w nich przez wiele lat.
            Niestety nie załapałem się na największą falę entuzjazmu i wieców, teraz
            pomarańczowe place opustoszały.

I jeszcze jedno.Wcale nie jest pewne, że Juszczenko wygra.Błąd opozycji polega
            na tym, że ogłosili swoją wygraną.A po co wyborca ma iśc drugi raz głosować
            skoro uważa, że juz wygrał.Poza tym władza się organizuje i nie próżnuje.Trzeba
            wyborców raz jeszcze zmobilizować przed wyborami.

Do pabaczienia.
            • tomek854 A ja wlasnie wypelnilem i wyslalem ankiete... 14.12.04, 19:21
              ...zeby pojechac na Ukraine jako obserwator wyborow.

Sam wszystko zobacze co i jak (o ile mnie przyjma) i bede mial wtedy wlasne zdanie.

Na razie jestem za Juszczenka - skoro go gnoje truly, to widocznie sobie zasluzyl - tylko ze mowie to w pozytywnym znaczeniu...
              • dwiesciepompka Re: A ja wlasnie wypelnilem i wyslalem ankiete.. 27.12.04, 20:36
                No i...?Nie pojechałeś chyba...czy też mylę się?
                • sherlock_holmes Re: A ja wlasnie wypelnilem i wyslalem ankiete.. 27.12.04, 20:37
                  Może za bardzo świętował "angaż" no i zaspał na autobus/pociąg :PPPP
                • tomek854 Re: A ja wlasnie wypelnilem i wyslalem ankiete.. 27.12.04, 22:33

NIe zalapalem sie - za duzo chetnych bylo, a brali na "chybil trafil" :/

Szkoda.... Liczylem na przygode zycia...
    • lexus400 Re: Martwie sie 27.12.04, 20:59
      ...nie macie innych problemów??
      Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka