sherlock_holmes 30.01.05, 19:06 Na naszej stronie w newsach zamieściłem dwa zdjęcia oryginalnego samochodu. Jak się toto nazywa? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kierowiec1 Fiat 1/X 30.01.05, 19:28 sherlock_holmes napisał: > się toto nazywa? :) To latwa zagadka byla. Pozdr. K. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Fiat 1/X 30.01.05, 19:46 sherlock_holmes napisał: > Ktoś ma inne zdanie? :) ja! to jest fiat X1-9 czy X1/9 , jakos tak > Odpowiedz Link
kierowiec1 Re: Fiat 1/X 30.01.05, 19:50 I masz racje, a mnie Alzheimer zlosliwie podpowiedzial niewlasciwa forme wlasciwego typu :-/ Pozdr. K. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Fiat 1/X 30.01.05, 20:09 Nie, spoko. Pierwsza odpowiedź mieściła się w granicach błędu :) Po prostu chciałem żeby inni też trochę pogłówkowali :))) PS. W najbliższym czasie napsizę cos o nim w dziale "Ciekawe samochody" - zdjęcia już mam - nie tylko te, parę innych również) Odpowiedz Link
bocian4 Re: Zagadka 30.01.05, 21:07 Fiat X 1/9 robiony przez Bertone co ma napisane na tych czarnych słupkach za boczną szybą! Kiedys jeździłem z kolega czymś takim - pomijając oczywisćie bardzo fajna uzytecznosć twardego dachu, to jest to "brzydkie kaczątko". Ciekawostka było to ze samochód ten jest tak mało znany, że kolega który go sprowadził z zagranicy w idealnym stanie, przy starych przepisach (zakaz sprowadzania poajzdów powyzej 10 lat) zarejestrowął go jako bodajze fiata 127. I zaden policjant nigdy tego nie zakwestionował. Pozdr Odpowiedz Link