10.04.05, 11:14
Wróciliśmy wczoraj w nocy, było świetnie, mimo zmęczenia i totalnego nie
wyspania humory dopisywały i nikt sie nie skarżył. Zwiedziliśmy wszystko i
przwie wszędzie siedzieliśmy.
Mogłam na żywca zobaczyć opisywany silnik Wankla i jego umieszczenie w
Maździe.
Chłopaki dodatkowo robili jeszcze odcinki specjalne terenówkami, ja nie dałam
rady bo ziąb był potworny.
Szczególne podziękowania dla Albercika, chłop się pokazał z najlepszej
strony, szybka podróż w jedną i drugą stronę. A jego kolega narzucał
odpowiednie tempo zwiedzania.

Mamy również trochę zdjęć, choć niekóre nie na temat, dobrze że reszta
hostess była nie do przyjęcia ;-) I jedną zagadkę specjalnie dla Was.
Obserwuj wątek
    • sherlock_holmes Re: Lipsk 10.04.05, 11:21
      Noo własnie, gdzie są zdjęcia? :P
      Powaznie mówiąc, bardzo ładnie prosimy o zdjęcia, Wobi albo ja zamieścimy je na stronie automobila - dlatego nachętniej widzielibyśmy je na skrzynce auto_mobil@o2.pl. Acha -zdjęcia i tak są zmniejszane, więc rozdzielczość 640x480 wystarczy, a szybciej się wyślą :) (polecam IrfanView do grupowej zmiany wielkości i nazw plików - sam Wobi mi doradzał ten programik :) )
      • inna-bajka Re: Lipsk 10.04.05, 11:28
        Wisz, Albercik sie tym będzie zajmował, bo jego kolega był nadwornym FOTO.
        Jak chłopina wstanie, to pewnie przyśle.
    • albercik7 Re: Lipsk 10.04.05, 11:34
      witam ,no coz nic dodac nic ujac moze tylko to ze przez skromnosc nie
      wspomniala o Sobie .wiedza motoryzacyjnas na+5 natomiast jesli chodzi o urode
      szanownej kolezanki ja mam swoje zdanie ale zachowam to dla siebie .oczywiscie
      jak najbardziej naj.warto bylo jechac i juz planujemy wyprawe na targi sam.
      ciezarowych.organizatorem tym razem jest inna-bajka oczywiscie bedzie w swoim
      zywiole haha.pozdrawiam i dzieki bajeczko za udana impreze.zdjecia do wgladu u
      bajeczki oczywiscie.
      • inna-bajka Re: Lipsk 10.04.05, 11:40
        Przecież zdjęcia ma Grześ, więc dogadaj sie Z wobim i SH.
        • albercik7 Re: Lipsk 10.04.05, 11:50
          Grzes pojechal i bedzie wieczorem dopiero .jak sie czujesz glowa Cie juz nie
          boli ?
          • inna-bajka Re: Lipsk 10.04.05, 11:59
            Ja sobie jechałam do domu 110, a nie 160 po dziurach i płytach.
            Jak mnie jeszcze raz tak przewieziesz, to Ci wystawię rachunek za kręgaża ;-)
            Ale przypomniałeś mi o czymś, nic nie piliśmy, a brzuch mnie boli od śmiechu do
            dzisiaj.

P.S. Polecam Albercika na długie wyjazdy, ja dużo mówię, ale ten to ma jakiś
            repertuar rozrywkowy na długie dystanse. A i nie zapominajmy o próbę zeswatania
            mnie z dwoma mobilami z FH-acza.
            • albercik7 Re: Lipsk 10.04.05, 12:35
              ja tak szybko nie pomykam a 160 to Ci sie snilo bo bylas przemeczona co do FH
              to gdyby to byl DAF i mobil mlodszy to pewnie chcialabys sie znalezc w Dafiku i
              zagadala bys go jaki to Daf jes ach i och.czyz nie tak, a 200 w deszczu 5 m za
              BMW tez pamietasz haha.oj cos mi tu inne bajki opowiadasz.
              • inna-bajka Re: Lipsk 10.04.05, 12:41
                Ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ty wtedy jechałeś ?
                Ja Cię chyba zabiję, Albercik ! To był ostatni raz !
                • albercik7 Re: Lipsk 10.04.05, 12:46
                  zabij i bedzie po sprawie.dobrze ze kimalas bo to byla jazda na maxa.mamusie
                  pozdrowilas czy mam sam zadzwonic i zapytac hehe.ps juz teraz wiem jak to jest
                  jechac w deszczu w F1.to jest prawdziwa adrenalina.
                  • inna-bajka Re: Lipsk 10.04.05, 12:50
                    Jesteś totalnie nieodpowiedzialny. Oddałam Ci swoje życie w Twoje ręce i co ?
                    Naprawdę zaczynam się zastanawiać ;-)
                    • albercik7 Re: Lipsk 10.04.05, 12:56
                      po tylu wypadkach wiem jedno ale to nie na forum ,tak wiec zapewniam kto ze mna
                      jedzie zawsze dojedzie .
                      • sherlock_holmes Re: Lipsk 10.04.05, 12:58
                        Nosił wilk razy kilka...

Dobrze wiedzieć - gdybym się z Wami gdzies wybierał, jadę z Iberią :) Mam nadzieję, że jeździ wolniej - i na pewno nie śmierdzą u niej papierosy :)

PS. O ile oczywiście Iberia chciałaby takiego pasażera jak ja :)
                        • inna-bajka Re: Lipsk 10.04.05, 13:04
                          Albercik, prosił o nie palenie, więc nie paliłam w samochozdie, ale odbiłam to
                          sobie na targach.
                          O dziwo, wolno tam palić, to mi sie podobało.

P.S. Krakus mam kataligi dla Twojego synka, choć powiem, że było ciężko.
                      • inna-bajka Re: Lipsk 10.04.05, 12:58
                        Nikt , nie jest nieśmiertelny.
                        A Twoje opowieści w czasie drogi o Twoich strzałach nie wpłynęły na spokój mej
                        duszy ;-)
                        • albercik7 Re: Lipsk 10.04.05, 13:03
                          ja to wiem ze w mobilku jestem niesmiertelny poprostu takie rzeczy sie wie i
                          Ty to powinnas wiedziec najlepiej.to jest jak z chemia miedzy K i M .co do
                          kolegi to nigdy nie palilem nie pale i nie zapale i nigdy w zadnym autku moim
                          nie pozwole zapalic tak wiec bajeczka nie palila i juz .
                          • sherlock_holmes Re: Lipsk 10.04.05, 13:07
                            Z tą nieśmeirtelnością to uważaj... Ja też miałem kilka różncyh ciekawych sytuacji (np. Stara idącego na czołówkę czy paru innych rownie mądrych), jednak to że żyję i ani razu nie doszło do wypadku, wcale nie upoważnia mnie do szaleńczej jazdy.
                            A adrenaliny mam dość i od jeżdżenia po krakowskich ulicach, nie musze się dodatkowo doładowywać :P
                            • albercik7 Re: Lipsk 10.04.05, 13:13
                              ja mam zawsze malo adrenaliny a szybko jezdze tylko po autostradzie ,w miastku
                              pomykam spokojnie ,co do wypadkow to mialem ich troche i juz tak widocznie mam
                              to zapisane w zyciu.mysle ze na spotkaniu jesli kolega zaprosi obcego to bedzie
                              mozna rozwinac ten watek.pozdrawiam i zycze milej niedzieli
      • iberia29 Re: Lipsk 10.04.05, 13:30
        szkoda, ze nie laska opisac to na forum katowice........
        • albercik7 Re: Lipsk 10.04.05, 13:32
          witam wiesz co postanowilem,tak wiec albo nowe forum albo priv
          • iberia29 Re: Lipsk 10.04.05, 13:35
            nie to nie, laski bez, prosic sie nie bede,twoj wybor.Zegnam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka