krakus.mp 25.04.05, 22:34 Trzymajcie kciuki za mojego gimnazjalnego trzecioklasistę. Jutro ma egzamin i denerwuje się jak diabli (ja bardziej). Pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Mam małą prośbę 25.04.05, 22:35 Ciocia Bajka trzyma z całych sił :-)))) Połamię trzy długopisy ;-) Odpowiedz Link
mejson.e Ja też! 25.04.05, 22:37 Mój też jutro pisze... Trzymajmy nawzjem! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Ja też! 25.04.05, 22:45 OK. Również trzymam za Twojego syna. Pzdr. PS. Wszystkim dziękuję. :))) Odpowiedz Link
frax1 Da rade!! 25.04.05, 23:03 Bo czemu ma nie dać! Będzie git! A ja to chyba mam wiekowo bliżej do niego niż do zdenerwowanego tatusia ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
typson Re: Mam małą prośbę 26.04.05, 03:03 moja siostra tez ma mature. Angielski niezle, polski miernie. Szkoda, bo raczej humanistka jest. Podobno w szkole komisja od polskiego miala tendencje stawiania dobrych ocen tylko chlopcom. Coz, przynajmniej tu jakas zmiana na lepsze. Matura siostry tez sie stresuje, tym bardziej doceniam fakt, ze moj brat jest w pierwszej klasie podstawowki i przynajmniej tu mi stresy odpadaja Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: Mam małą prośbę 26.04.05, 08:38 3mam!!! Ja tak będę nawoływał za rok ( za moją gimnazjalistkę) Odpowiedz Link
charlie_x ..i jak poszło? ..trzymajcie nadal ,bo.. 26.04.05, 10:01 ..jutro moja pociecha zdaje maturę.Oczywiście tatuś już dzis ma nerwy w strzępach i chyba sobie golnę za dwa głębsze wieczorem...8) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Mam małą prośbę 26.04.05, 20:45 Byle tak dalej. Wasze trzymanie pomogło. Syn po teście powiedział,że "poszło gładko".:))) Jutro ciąg dalszy. Trzymajcie dalej.:) Pzdr. PS. Za syna mejsona też. Odpowiedz Link
krakus.mp Trzymaliście bardzo mocno! 18.06.05, 23:22 Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki (nie władzę) za mojego syna. Poszło mu lepiej niż dobrze. Zdobył 91/100 punktów.:)))))) Pzdr. Mejsonie, i jak? Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Trzymaliście bardzo mocno! 18.06.05, 23:30 wowo5 napisał: > Ja trzymalem kciuki u rak i nog. Tak myślałem.:)) Dzięki. Odpowiedz Link
albercik7 Re: Trzymaliście bardzo mocno! 18.06.05, 23:38 na mnie tez mozesz liczyc :-))) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Trzymaliście bardzo mocno! 18.06.05, 23:39 albercik7 napisał: > na mnie tez mozesz liczyc :-))) Dzięki. To ty nie na imprezie trukerskiej? Odpowiedz Link
albercik7 Re: Trzymaliście bardzo mocno! 18.06.05, 23:58 jutro jestem przyjezdzam razem z bajeczka :-))) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: 91/100 18.06.05, 23:45 krakus.mp napisał: > Zdobył 91/100 punktów.:)))))) Omnibus. Ja dr inż. Ernest Ci to mowie ;-))) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: 91/100 18.06.05, 23:53 ernest_linnhoff napisał: > krakus.mp napisał: > > > Zdobył 91/100 punktów.:)))))) > > Omnibus. Ja dr inż. Ernest Ci to mowie ;-))) Hmmmm. Ciekawe po kim???? Tylko po mamusi, bo tatuś na szkołę śnieżkami rzucał. No ale, nie będę się chwalił.Dumny jestem.:)) Złożył dokumenty do najlepszego liceum w Krakowie.Może się dostanie...... jak nadal potrzymacie te kciuki. Dzięki z góry. Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: 91/100 18.06.05, 23:58 A ja mialem napisas "po starym". Bo ze Krakus to "lepski" typ to oczywiste. :-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: 91/100 19.06.05, 00:04 Hehehehe! No dzięki erneściku.Spoko kolo z Ciebie. Ale trochę przesadziłeś.:))) Pzdr. PS. Z tym starym.:)))) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: 91/100 19.06.05, 00:16 krakus.mp napisał: > Hehehehe! > No dzięki erneściku.Spoko kolo z Ciebie. > Ale trochę przesadziłeś.:))) > Pzdr. > PS. > Z tym starym.:)))) No sie poprawie. Mlody duchem! ;-))))) A z tym starym to sie wiaze taka wesola historyjka jak kiedys siedzialem sobie przed pensjonatem w towarzystwie starego gorala - ojca wlasciciela obiektu. Nagle przyjechalo takie fajne nowiutkie BMW, wysiada gosc... Goral rzekl: ale panie piekne auto! Kierowca i jego zona promienieli. A goral nagle: stary mu kupil! bo gdziezby tak mlody czlowiek mial tyle pieniedzy... ehehehhehe Odpowiedz Link
mejson.e 93/100 19.06.05, 19:51 krakus.mp napisał: "Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki (nie władzę) za mojego syna. Poszło mu lepiej niż dobrze. Zdobył 91/100 punktów.:))))))" Super! Pogratuluj mu ode mnie! "Mejsonie, i jak?" A 93/100! ;-)))) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: 93/100 19.06.05, 20:48 Wow! Extra! Również gratulacje dla pociechy i tatusia.:)))) Uffff. Jeden problem z głowy.Teraz tylko czekać na.....maturę.Dopiero będę nerwa dostawał.:( Odpowiedz Link
sajgonetka Re: Trzymaliście bardzo mocno! 22.06.05, 14:21 hm.. czyzby w tatuska sie wdal? i jaka bedzie nagroda? audi 100 ? Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Trzymaliście bardzo mocno! 29.06.05, 21:41 Witam. Syn dostał się tam gdzie chciał (jednego z najbardziej wymagających liceum w Krakowie), sprawiając nam (rodzicom) ogromną radość. Ufff. Jeden kamień na sercu mniej. :))) Pzdr. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Trzymaliście bardzo mocno! 29.06.05, 21:44 No to gratuluję :) Ale będzie chlanie ;) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Trzymaliście bardzo mocno! 29.06.05, 21:47 sherlock_holmes napisał: > No to gratuluję :) > Ale będzie chlanie ;) > Dziekuję za gratulacje. Chlania nie będzie, za to w nagrodę "mały" dostanie....skuter. Odpowiedz Link
mejson.e Re: Trzymaliście bardzo mocno! 29.06.05, 22:02 krakus.mp napisał: "Chlania nie będzie, za to w nagrodę "mały" dostanie....skuter." A mój pójdzie ze mną do kina na "Gwiezdne Wojny" Też dostał się tam, gdzie rodzice chcieli... Gratulacje, Krakus dla młodego! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Trzymaliście bardzo mocno! 29.06.05, 22:06 Gratulacje mejsonie! Browara to możemy sami wypić i to nie jednego (za pociechy).:))) Nie wybierasz się do Krakowa??? Odpowiedz Link
mejson.e Wirtualnie 29.06.05, 22:09 krakus.mp napisał: > Gratulacje mejsonie! > Browara to możemy sami wypić i to nie jednego (za pociechy).:))) > Nie wybierasz się do Krakowa??? > Niestety nie - musimy obalić piwko wirtualnie... Zdrówko naszych dziedziców! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link