typson 28.04.05, 16:07 Do fajnych zaliczylbym: - reklamy "reno" no kiepskich - CRV Dyzel - wiekszosc reklam toyoty (jak to sie niby nie psuje, bo japonskie) - dretwe reklamy VW - kiepskie fabuly (np. slawa ucieka Accordem dyzlem przed paparazzi) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frax1 Re: Fajne i kijowe reklamy aut 28.04.05, 16:54 Fajne: -Citroen C4 -Honda Accord ta z przemieszczającymi się elementami Pozdrawiam Odpowiedz Link
typson Re: Fajne i kijowe reklamy aut 29.04.05, 15:40 no i jeszcze (z tych fajnych) ta stara reklama (czego?), gdzie na jakims zadupiu siedzial koles z miotla i mowil "gedappaaaa..." Odpowiedz Link
truskava Re: Fajne i kijowe reklamy aut 29.04.05, 15:43 typson napisał: > no i jeszcze (z tych fajnych) ta stara reklama (czego?), gdzie na jakims > zadupiu siedzial koles z miotla i mowil "gedappaaaa..." To było Mistrzostwo Świata !!!! A samochód to RENAULT Clio Mtv edyszyn :-) . Odpowiedz Link
typson Re: Fajne i kijowe reklamy aut 29.04.05, 15:44 czyli znow reno. Co do aut to jest sie czego czepiac ale reklamy maja bardzo OK. Odpowiedz Link
truskava Re: Fajne i kijowe reklamy aut 29.04.05, 15:52 Innych fajnych reklam Reno nie kojaze tak na szybko... Natomiast od kilku lat pojawia się sporo fajnych reklam Peżotów (różnych modeli), gdzie pionierem chyba była reklamka 206 (ze Słoniem). Odpowiedz Link
typson Re: Fajne i kijowe reklamy aut 29.04.05, 15:54 no chocby megane na ksiezycu (moby w tle) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Fajne i kijowe reklamy aut 29.04.05, 15:46 Moje typy tych ktore mi sie podobaja to reklama accorda z "efektem domina" i citroena (gostek stylizowany na Hendrixa wiezie klientke i mowi "taakkkk... takkk.. bo zycie jest piekne) ;-) Odpowiedz Link
typson Re: Fajne i kijowe reklamy aut 29.04.05, 15:54 i fajna jest jeszcze opla, gdzie babka w tle nuci sobie kawalek Depeche Mode Just can't get enough Odpowiedz Link
wo_bi C4 01.05.05, 21:06 mud.pl/suchy/pliki/C4.wmv A ta reklama? :) Mi tam sie podoba. Chociaz szybko moze sie znudzic. Pozdrawiam Wobi Odpowiedz Link