Dodaj do ulubionych

Prawde Typson pisal ..

27.05.05, 20:41
... o wiatrolapie w kabriosie :) Dzis widzialem jak babeczka pomykala 120
km/h takim audi. Miala krecone wlosy do ramion i ani jeden z lokow
nie "łopotał" na wietrze ;)
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 22:27
      .,...a czy przypadkiem nie była to blondynka - bo u blondynek to wszystko jest
      inaczej:))
      Pzdr.
      • ernest_linnhoff Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 22:37
        To byla blondynka, lecz nie blondi bo na moment nasz wzrok sie spotkal :)
        Inteligentne spojrzenie mozna latwo wychwycic. Niestety dluzsza wymiane
        spojrzen utrudniala obecnosc mej zony :D
        • franek-b Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 22:47
          > To byla blondynka, lecz nie blondi bo na moment nasz wzrok sie spotkal :)
          > Inteligentne spojrzenie mozna latwo wychwycic. Niestety dluzsza wymiane
          > spojrzen utrudniala obecnosc mej zony :D

moze dlatego jeszcze nie mam zony...;-)))

a tak btw to po Wawie smiga jedna blond niewiasta takze w kabrio bmw 645:-)
        • typson Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 23:07
          > To byla blondynka, lecz nie blondi bo na moment nasz wzrok sie spotkal :)
          > Inteligentne spojrzenie mozna latwo wychwycic.

to sie nazywa myslenie fantazyjano-zyczeniowe. Chcialbym zobaczyc te argumenty,
          jakie miala na poparcie twej ryzykownej hipotezy ;)

Ale nie martw sie, moja zona jest w mega zaawansowanej ciazy a ja z kolega
          chodzac po ulicy (jego zona rowniez w 9 m-cu) udajemy, ze wszystkie laski w
          grubych futrach pomykaja :D:D
        • lexus400 Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 23:29

• sherlock_holmes Re: Prawde Typson pisal .. 28.05.05, 15:27
      Bo każdemu się wydaje, że wiatr zwiewa wlosy do tyłu - a jest dokładnie odwrotnie (stąd wiatrołap stanowi osłone przed zawirowaniami powietrza znad szyby przedneij). Ale kto by się na filmach z Bondem przejmował aerodynamiką :)
      • ernest_linnhoff Re: Prawde Typson pisal .. 28.05.05, 19:44
        A mnie zainspirowalo to na tyle, ze kiedys w wolnej chwili, wezme wymiary
        takiego furaka z wiatrolapem i podrzuce kolesiowi ktory zajmuje sie metoda
        elementu skonczonego (zeby zamodelowal taki "przeplyw" w programie Fluent) ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka