ernest_linnhoff 27.05.05, 20:41 ... o wiatrolapie w kabriosie :) Dzis widzialem jak babeczka pomykala 120 km/h takim audi. Miala krecone wlosy do ramion i ani jeden z lokow nie "łopotał" na wietrze ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 22:27 .,...a czy przypadkiem nie była to blondynka - bo u blondynek to wszystko jest inaczej:)) Pzdr. Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 22:37 To byla blondynka, lecz nie blondi bo na moment nasz wzrok sie spotkal :) Inteligentne spojrzenie mozna latwo wychwycic. Niestety dluzsza wymiane spojrzen utrudniala obecnosc mej zony :D Odpowiedz Link
franek-b Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 22:47 > To byla blondynka, lecz nie blondi bo na moment nasz wzrok sie spotkal :) > Inteligentne spojrzenie mozna latwo wychwycic. Niestety dluzsza wymiane > spojrzen utrudniala obecnosc mej zony :D moze dlatego jeszcze nie mam zony...;-))) a tak btw to po Wawie smiga jedna blond niewiasta takze w kabrio bmw 645:-) Odpowiedz Link
typson Re: Prawde Typson pisal .. 27.05.05, 23:07 > To byla blondynka, lecz nie blondi bo na moment nasz wzrok sie spotkal :) > Inteligentne spojrzenie mozna latwo wychwycic. to sie nazywa myslenie fantazyjano-zyczeniowe. Chcialbym zobaczyc te argumenty, jakie miala na poparcie twej ryzykownej hipotezy ;) Ale nie martw sie, moja zona jest w mega zaawansowanej ciazy a ja z kolega chodzac po ulicy (jego zona rowniez w 9 m-cu) udajemy, ze wszystkie laski w grubych futrach pomykaja :D:D Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Prawde Typson pisal .. 28.05.05, 15:27 Bo każdemu się wydaje, że wiatr zwiewa wlosy do tyłu - a jest dokładnie odwrotnie (stąd wiatrołap stanowi osłone przed zawirowaniami powietrza znad szyby przedneij). Ale kto by się na filmach z Bondem przejmował aerodynamiką :) Odpowiedz Link
ernest_linnhoff Re: Prawde Typson pisal .. 28.05.05, 19:44 A mnie zainspirowalo to na tyle, ze kiedys w wolnej chwili, wezme wymiary takiego furaka z wiatrolapem i podrzuce kolesiowi ktory zajmuje sie metoda elementu skonczonego (zeby zamodelowal taki "przeplyw" w programie Fluent) ;) Odpowiedz Link