Dodaj do ulubionych

Remanent maili :)

26.06.05, 23:41
W końcu sie zebrałem i uzupełniłem zaległości - Tonka Toy z maila Papa jest w oddzielnym wątku, natomiast chciałem zapodać tu link do zagadki Topola: co to za wersja DU Matiza?
www.automobil.za.pl/index.php?kid=95&full=yes
Dodam dla ułatwienia, że taką wersję DU-FSO wprowadziło swego czasu do sprzedaży jako wersje limitowaną - i jak znajde chwile czasu, wyszperam co to za "limited edyszyn", więc sie spieszcie z odpowiedziami :)

I druga sprawa to porażająca galeria (najgorsze, że zapomniałem kto to przysłał - prosze sie ujawnić, a zaszczyty upublicznię :) ) zderzenia bażanta z Porsche przy prędkości 250km/h. Bażant nie przeżył, ale kierowca Boxstera chyba dostał zawału serca...
www.automobil.za.pl/galerie/thumbs.php?dir=Zderzenie_z_bazantem_przy_predkosci_250km&page=1
A tak a propos: dzisiaj wieczorem na trasie od Tarnowa jechał za mną gość jakąś amerykańską wersja Mazdy - i miał na atrapie zabitego ptaka. Sądząc po stylu jazdy kierowcy, musiał ciąć koło 200km/h...
Obserwuj wątek
    • truskava Re: Remanent maili :) 26.06.05, 23:52
      sherlock_holmes napisał:

(...)
      > I druga sprawa to porażająca galeria (najgorsze, że zapomniałem kto to
      > przysłał - prosze sie ujawnić, a zaszczyty upublicznię :) ) zderzenia bażanta
      > z Porsche przy prędkości 250km/h. Bażant nie przeżył, ale kierowca Boxstera
      > chyba dostał zawału serca...
      (...)

Nie chwaląc się, ja żem to uczynił...
      Mówie oczywiście o mailu, a nie o złapamniu bażanta ;-)
      • sherlock_holmes Re: Remanent maili :) 27.06.05, 00:09
        Dzieki i przepraszam za próbe umniejszenia zasług :) Mam bardzo głupi zwyczaj wywalania maili po zapisaniu załączników na dysk - i potem sa takie jaja.
        A własciwie to praktycznie każdy klient poczty ma mozliwość odtworzenia usuniętych wiadomości-ale dopiero teraz na to wpadłem :)
        • truskava Re: Remanent maili :) 27.06.05, 00:19
          No problemo...

Przed chwilą posłałem Ci jeszcze kilka pokrak...
        • lexus400 Re: Remanent maili :) 27.06.05, 11:02
          A własciwie to praktycznie każdy klient poczty ma mozliwość odtworzenia
          usuniętych wiadomości-ale dopiero teraz na to wpadłem :)

....a jak to można zrobić, bo ja też zrobiłem "porządek" i wywaliłem więcej niż
          chciałem:)
          • sherlock_holmes Re: Remanent maili :) 27.06.05, 11:43
            Jezeli używasz Outlook Express, zrób najpierw kopie wszystkich maili :) Następnie w menu "plik" -> importuj -> wiadomości, i uruchamia sie kreator importu wiadomości. Dajesz żeby importował z Outlook 6.0 (jesli masz Win XP), potem potwierdzasz tożsamość główną i wybierasz ścieżke do swojego profilu w WinXP (powinno byc domyślnie) - i samo Ci odtworzy stare maile (w każdym razie powinno :) ).
            Plik z kopiami zapasowymi maili jest w katalogu:
            C:\Documents and Settings\NAZWA UŻYTKOWNIKA\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Identities\SIAKIŚ NUMER\Microsoft\Outlook Express\ i tam sa różne pliki z kopiami tego co dostałeś i wysłałeś. Co jakiś czas dobrze jest je usunąć - bo robią sie dużeych rozmiarów...
    • sherlock_holmes Re: Remanent maili :) 27.06.05, 09:55
      Ha! Juz wiem co to za wersja Matiza - wyśle Topolowi na maila odpowiedź (na poczte gazecianą).
      Jeśli komus to pomoże, podam całe wyposażenie tej wersji:
      -ZEGAR CYFROWY
      -ZDERZAKI W KOLORZE NADWOZIA
      -PRZYCIEMNIANE SZYBY
      -TYLNY SPOILER
      -ELEKTRYCZNIE PODNOSZONE SZYBY
      -WSPOMAGANIE KIEROWNICY
      -FELGI ALUMINIOWE
      -AUTOALARM
      -RADIOODTWARZACZ
      -LAKIER METALIZOWANY ZŁOTY
      • topol Re: Remanent maili :) 27.06.05, 11:17
        sherlock_holmes napisał:

> Ha! Juz wiem co to za wersja Matiza - wyśle Topolowi na maila odpowiedź (na
        poc
        > zte gazecianą).
        > Jeśli komus to pomoże, podam całe wyposażenie tej wersji:
        > -ZEGAR CYFROWY
        > -ZDERZAKI W KOLORZE NADWOZIA
        > -PRZYCIEMNIANE SZYBY
        > -TYLNY SPOILER
        > -ELEKTRYCZNIE PODNOSZONE SZYBY
        > -WSPOMAGANIE KIEROWNICY
        > -FELGI ALUMINIOWE
        > -AUTOALARM
        > -RADIOODTWARZACZ
        > -LAKIER METALIZOWANY ZŁOTY
        >
        Nieprawda, nie ma radioodtwarzacza, elektrycznych szyb i wspomagania kierownicy
        ma za to złote alufelgi, złotą tapicerkę i złotą nakładkę deski rozdzielczej -
        standardowo jest czarna. Ale wersja jaką mi podał jest poprawna.... Co mnie w
        tym momencie zdziwiło :-o
        • sherlock_holmes Re: Remanent maili :) 27.06.05, 11:44
          Dodam jeszcze, że cena tej wersji wynosiła 32500zł :)
          Wyposażenie mam ze strony któregoś z dealerów DU - byc może cosik pokręcili...
          • topol Re: Remanent maili :) 27.06.05, 16:25
            Ile kosztował to już nie pomnę, zwłaszcza, że to przez Auto-złodziejSystem to
            szło....
    • sherlock_holmes Re: Remanent maili :) 29.06.05, 21:08
      Co, nadal nikt nie wie co to warsja? :) Czekam do końca tygodnia i napisze co to :)

A z nowości - szokująca fotorelacja od Franka-B
      www.automobil.za.pl/index.php?kid=97&full=yes
      I galeria, którą pewnie część już widziała, ale zawsze warto odswieżyc pamięć -od Truskavy:
      www.automobil.za.pl/galerie/thumbs.php?dir=Tjunink_ekstremalny&page=1
      • franek-b Re: Remanent maili :) 29.06.05, 22:16
        > A z nowości - szokująca fotorelacja od Franka-B
        > <a href="hp://www.automobil.za.pl/index.php?kid=97&full=yes"
        target="_blank">www.automobil.za.pl/index.php?kid=97&full=yes</a>

Ciesze sie, ze juz jest:-)
        pedzacy motor to pocisk na kolach:-((( niestety ja nie widuje praktycznie
        normalnie jadacych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka