krakus.mp 08.10.05, 23:35 www.autoverleih-sander.de/images/PKW-VW-Touran.jpg Chyba jednego z 10 wcisną krakusowi.mp :((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavulon78 Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 10:57 Nie narzekaj. Moja obecna firma kupiła dla PH dwuosobowe clio (bez kanap z tyłu). Na szczęście pracuje na miejscu i nie bede tym jeździł. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 11:31 No włanie Krakus, w dupie Ci się poprzewracało z dobrobytu. Może chcesz Berlingo 1.4 w wersji "poniżej krytyki". Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 12:19 Co ty skarbie chcesz od Berlingo? Wolałbym takie Berlingo w wersji SX niż to badziewie VW. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 12:23 A sufit na głowę to Ci czasem nie spadł ? Tog... nad g...., ta fenomenalna żabia myślkonstrukcyjna i ta pokretna elektronika. Bllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link
fanfan1 Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 12:36 Masz rację w 100% - widać gość nigdy nie jeździł francuska techniką, a swoją drogą to i w d...e mu się przewróciło. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 12:41 Krakus jeździ moim ulubionym autkiem, czyli Transitem Jumbo ;-) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 12:45 Masz nieaktualne dane.Już nie jeżdżę Jumbo, ani jakimkolwiek innym Transitem, bo zmieniłem pracę i firmę. Już nie jestem PH. Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 12:53 To co Ty teraz jesteś, bo ja jestem DHT ;-) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 10.10.05, 08:06 kurde! rece precz od cytryny !!! ;) co ci sie Bajko w Berlingo nie podoba? w firmie używam 1.9 d - bardzo bomba autko ( o mojej najzajebiściejszej pod słońcem xsarze nie wspomne ;) Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 10.10.05, 09:26 Sory, ale półtora roku temu moja firma zakupiła takich ok.20, do tego kilka Xar. To co się wyprawia z tymi "samochodami" to skandal. Najśmieszniej było, jak się skończyła gwarancja, okazoło się, że taniej chyba by nas wyniosły Audi. W moim od miesiąca podczas spokojnej jazdy, np. na A4, to padło nie wiadomo dlaczego nagle zachowuje się tak jakby się kończyło paliwo. Rewelacja. Zaznaczam, że jeżdzimy wyjątkowo spokojnie, ponieważ mamy pozakładane monitorowanie pracy samochody i kierowcy: - graniczne prędkości i obroty - eliminowanie nagłych przyspieszeń i hamowań - zwalnianie przed krawężnikami i leżącymi policjantami i wiele innych. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 10.10.05, 10:40 Berlinga (Berlingi?) benzynowe 1.4 wam kupili? fakt- troche niewyjściowy pomysł :\ Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 10.10.05, 14:32 Nawet mi nie mów :-( Odpowiedz Link
rapid130 Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 12:50 Krakus, toż to g*wno całkiem przyzwoicie jeździ! Mogę wysnuć tenże wniosek po wrażeniach z dłuższej jazdy Alteą. Mechanicznie toż to ten sam sprzęt, tylko fizjognomia onegdaj odmienna - obleśny Helmut, a nie piękna Dolores ;) _____________ "Za dobrzy byliśmy i w d*pach się poprzewracało!" (nadszyszkownik Kilkujadek) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 13:38 Oj krakusie, może wolałbyś Seicento Van?? wiem, że każdy kierowca wolałby ujeżdżać np. www.rsportscars.com/eng/cars/cayenne_turbo.asp ......ale są pewne granice.:)) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 13:39 ...zapomniałem dodać, że w dupie Ci się poprzewracało:)) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 10.10.05, 15:00 > www.rsportscars.com/eng/cars/cayenne_turbo.asp O, a takim sluzbowym autkiem to mnie niedawno kolezanka przewiozla. Troche sie zdziwilem, bo sie spodziewalem jej przerdzewialej fiesty, ale jak sie pracuje w firmie dostarczjacej jakies podzespoly dla Porsche to tak sie ma :-) Odpowiedz Link
bart.ez Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 09.10.05, 23:00 Krakusie, bardzo chętnie zdejme z ciebie ten ciężar powożenia "ludowozem". Gdzie mam się zgłosić? :-) Odpowiedz Link
kolowr marudzisz... bardzo niezły wózek :) 09.10.05, 23:45 zwłaszcza jak czarny i ma szerokie oponki 16" :) ja do niedawna ciągle się wpatrywałem koło mojego bloku w takowego, wg specyfikacji powyżej, odjeżdżajac firmowym punciakiem do roboty. ale też zmieniłem firmę, tudzież stanowisko, a firma zaszalała i mi do użytkowania opla vectrę zafundowała :) duże kombi, dieselek, klima i aluski nawet :) i jestem teraz happy człowiek, od razu polubiłem ponownie trzaskać kilometry :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 10.10.05, 14:16 Krakusie, bardzo się cieszę że tak Ci Nubira do gustu przypadła, że Tourana za g... uważasz ;))))))) Dołązcam się - w dupach ci się poprzewracało ;) PS. Spytaj Betty jak toto jeździ :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 10.10.05, 18:21 sherlock_holmes napisał: > Krakusie, bardzo się cieszę że tak Ci Nubira do gustu przypadła, że Tourana za > g... uważasz ;))))))) Wolnego kolego.Napisałem że firma takie zakupiła i być może mi każą takim jeździć. Nubira jest spoko, nawet ją polubiłem.:) > > Dołązcam się - w dupach ci się poprzewracało ;) Dupę mam tylko jedną! > > PS. Spytaj Betty jak toto jeździ :) Dlaczego mam pytać? To że ona takim powoziła (powozi nadal?), to zbieg okoliczności. Pewnie,że jak dadzą do jazdy, to nie odmówię.:)) Lecz osobiście wolę C maxa. Pzdr. > Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 12.10.05, 22:00 Nie dostanę tego badziewia.:))) I dobrze.Poczekam na kolejne T5 4motion. Odpowiedz Link
krakus.mp Bajeczne auto 18.10.05, 16:50 I bajka teraz będzie się śmiać, ale dostaję Citroena Berlingo 1600 Multispace! Odpowiedz Link
wo_bi Re: Bajeczne auto 18.10.05, 17:56 krakus.mp napisał: > I bajka teraz będzie się śmiać, ale dostaję Citroena Berlingo 1600 Multispace! Czytaja forum!!!! ;) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Bajeczne auto 18.10.05, 20:17 wo_bi napisał: > > > Czytaja forum!!!! ;) Nie. Citroen dał ceny dampingowe.:0 Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Moja obecna firma zakupiła takie g....no. 19.10.05, 07:58 Straszysz jakbys co najmniej Syrene Bosto dostał jako vana :P Odpowiedz Link
krakus.mp Niebawem odbieram. 23.10.05, 12:20 www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokimes_in/Citroen_Berlingo_1600/big/in_Citroen_Berlingo_42.jpg Nawet niezły.Jeździłem na próbę. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Niebawem odbieram. 23.10.05, 12:24 No widzisz - a dziwiłes się jak mówiłem, że mi taki pasuje :) Odpowiedz Link