guru454 02.02.06, 19:31 Bo dopiero co wróciłem z Rytra. Byłem na stoku przy " Perle południa". Pogoda jak marzenie, zero tłoku przy wyciągu.:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 I bądź tu człeku miły.... 02.02.06, 22:54 guru454 napisał: > Bo dopiero co wróciłem z Rytra. > Byłem na stoku przy " Perle południa". Pogoda jak marzenie, zero tłoku przy > wyciągu.:-) ....musisz wkurzać ludzi co nart w tym sezonie nie uświadczą? Chociaż z przyjemnością samobiczownika czytam wrażenia wszystkich dobrych duszyczek co mogą z tej sporej ilosci bieli skorzystać.... Wyjeździj się za mnie i ucałuj którykolwiek słup jakiegokolwiek wyciągu ;-D Dla mnie narty w tym roku po prostu nie istnieją. Chociaż jak wchodzę na strych to po prostu do mnie wołają.... Odpowiedz Link
typson Re: I bądź tu człeku miły.... 03.02.06, 02:42 a jaki ja jestem padniety. Do rana siedze i programuje jakies g. pozniej do pracy a pozniej jeszcze 1200km do stoku musze sie przejechac. Strasznie meczace to zycie ;( Odpowiedz Link