franek-b 08.02.06, 10:05 Pytanie moze glupie, ale napiszcie mi prosze z jakim zwierzeciem kojarzy sie Wam Opel? (poniewaz nie chce niczego sugerowac to nie napisze, z jakim mi sie kojarzy) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: Opel - maly test 08.02.06, 10:32 Mi moja stareńka astra kombi kojarzy nsię z mułem. Dużo można wrzucić, pociągnąć pociągnie a marudzić raczej nie marudzi ;-) W przeciwieństwi do poloneza który kojarzył mi się z osłem: dużo ryczy, mało robi. Odpowiedz Link
franek-b Re: Opel - maly test 08.02.06, 11:36 pizza987 napisał: > Mi moja stareńka astra kombi kojarzy nsię z mułem. A jakbys pomyslal o oplu jako o firmie a nie konkretnym aucie? Odpowiedz Link
pizza987 Re: Opel - maly test 08.02.06, 11:39 Czarna dzura w głowie-chyba mi mózg zamarzł. Tego nie brałem pod uwagę ;-P Odpowiedz Link
plawski Re: Opel - maly test 08.02.06, 11:50 franek-b napisał: > pizza987 napisał: > > > Mi moja stareńka astra kombi kojarzy nsię z mułem. > > A jakbys pomyslal o oplu jako o firmie a nie konkretnym aucie? LEW. Ale nie mam pojęcia czemu, może kiedys jakiś taki spot mieli... > Odpowiedz Link
frax1 Re: Opel - maly test 08.02.06, 11:54 Opel mi się kojarzy z jakimś ptakiem, chyba z jaskółką poprostu stary znaczek miał podobny kształt. Pozdrawiam Odpowiedz Link