qrakki999 28.04.06, 18:14 może zmusimy się wszyscy jak jedno i coś napiszemy, sfotografujemy, namalujemy nie wiem co bądź i troche zaktualizujemy strone automobila? czy nie ma ducha w narodzie? Q Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plawski Re: Czy nasz strona umarła? 28.04.06, 18:44 qrakki999 napisał: > może zmusimy się wszyscy jak jedno i coś napiszemy, sfotografujemy, > namalujemy nie wiem co bądź i troche zaktualizujemy strone automobila? > > czy nie ma ducha w narodzie? Po ilości odpowiedzi sądzę, że... nie ma... > Q Odpowiedz Link
lexus400 Re: Czy nasz strona umarła? 28.04.06, 18:58 .......ja deklaruję, że narysuję "czerwonego kapturka" i może jeszcze domek:)) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Czy nasz strona umarła? 28.04.06, 22:13 qrakki999 napisał: > może zmusimy się wszyscy jak jedno i coś napiszemy, sfotografujemy, > namalujemy nie wiem co bądź i troche zaktualizujemy strone automobila? > > czy nie ma ducha w narodzie? nowa strona sie robi, ale z braku czasu... chyba wsio od nowa zrobie, bedzie latwiej ;) Moze w weekend zrobie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
tomek854 Re: Czy nasz strona umarła? 29.04.06, 00:04 Ja bede robił sprawozdanie z Turcji od strony motoryzacyjnej - to może przewidzisz tam miejsce? Coś w rodzaju "i ciekawe do poczytania, i parę fotek, i przydatnych informacji kilka"... Jak nie, to moge u siebie powiesic - mi wsio ryba. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Czy nasz strona umarła? 03.05.06, 09:07 Jakbyś "wieszał" u siebie na stornie, to może i ja Ci coś podrzucę?Mam pełne sprawozdanie z wyjazdu do Irlandii, bogato ilustrowane, a tekst nie jest formatowany, do tego ma już linki bezwzględne do fotek - tylko wystarczyłoby uaktualnić linki przez proste "zastąp wszystko". Odpowiedz Link
tomek854 Re: Czy nasz strona umarła? 03.05.06, 15:00 nie wiem co to jest "zastąp wszystko" - ja stronki ręcznie w notatniku piszę (w kwrite albo mcedit) ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Czy nasz strona umarła? 03.05.06, 22:05 Ja mam sam tekst - w Wordzie. A każdy edytor tekstów ma mozliwość zamiany fragmentów tekstu na inny :P Odpowiedz Link
tomek854 Re: Czy nasz strona umarła? 04.05.06, 02:11 nie każdy, gwarantuję ci, ze nie każdy ;-) vi na przykład nie ma :-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Czy nasz strona umarła? 03.05.06, 09:20 Strona nie umarła, jeno portal za.pl zafundował nam nieprzewidziane atrakcje i wywalił prawie całość treści :( Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Czy nasz strona umarła? 08.05.06, 16:48 Pewnie chęci są tylko czasu nima. A swoją drogą ciekawe czy Tomek przywiozłem podobne spostrzeżenia z Turcji jak ja w zeszłym roku? pzdr MQ Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Czy nasz strona umarła? 09.05.06, 22:29 I tak, i nie. Wczoraj wymieniałem napinacz paska rozrządu, bo szumiał, jutro jade do Lexusa po nowy katalizator. A chęci też specjalnie nie mam, bo wczoraj wieczorem zmarła moja ukochana babcia i troche nie mam głowy do takich spraw... Wyślę Wobiemu wszystko, może on mnie poratuje i wrzuci? Odpowiedz Link
typson Re: Czy nasz strona umarła? 09.05.06, 22:43 mozesz tez wyslac do mnie. Nic nie obiecuje, bo sam bujam sie z firmowa strona ale moze znajde chwile czasu chocby na czesc materialow. I wyrazy wspolczucia. Swoich dziadkow daaawno niewidzialem. Oni nawet nie widzieli Qby. Musze to nadgonic, bo roznie w zyciu bywa. A to bardzo fajni i kumaci ludzie są (tzn nosiliby opaski "spieprzaj dziadu") Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Czy nasz strona umarła? 10.05.06, 23:00 Moja babcia miała 97 lat - i też dało się z Nia pogadać na wiele tematów, nawet teraz, tuz przed smiercią do końca zachowała sprawnośc umysłu. Zresztą - sprawnością fizczną też do końca mogła się chwalić... Wracając do strony - Wobi już wrzucił moje wrażenia z 2 tygodni w Irlandii - dzieki serdeczne: artykuł Odpowiedz Link