typson 10.05.06, 22:50 zasadniczo nie przepadam (z paroma, no moze nastoma wyjątkami) ale wlasnie leci na TVNie film pt. GRA - polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejson.e Re: filmy 10.05.06, 23:19 typson napisał: "zasadniczo nie przepadam (z paroma, no moze nastoma wyjątkami) ale wlasnie leci na TVNie film pt. GRA - polecam" Jeden z lepszych - polecam także (mam nagrany to teraz nie oglądam) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: filmy 10.05.06, 23:25 Zgadzam się z przedmówcami, warto obejrzeć. A ja gdy stoje w korku zawsze przypominam sobie kadry z filmu "Upadek" z Michaelem Douglasem. Tam też wszystko zaczęło się od stania w korku. Odpowiedz Link
typson Re: filmy 10.05.06, 23:28 tez swietny film. Nie przepadam za Douglasem ale musze przyznac, ze jest świetnym aktorem, no i żone ma konkretną ;) Odpowiedz Link
plawski Re: filmy 11.05.06, 09:09 typson napisał: > tez swietny film. Nie przepadam za Douglasem ale musze przyznac, ze jest > świetnym aktorem, no i żone ma konkretną ;) Tak jest. Ustawił się. A Gra i Upadek to jedne z lepszych filmów, IMVHO. Odpowiedz Link
pizza987 Re: filmy 10.05.06, 23:54 A jednym z moich faworytów jest "Duel" Stevena Spielberga (po polsku: "Pojedynek na drodze", z kumplem przerobiliśmy tytuł na "Pogoń Apacza"). Mam jeszcze kilka swoich typów, ale wszystko zależy od nastroju. Niedawno znowu mnie wzięło na "Uciekający pociąg" Andrieja Konczałowskiego. Odpowiedz Link
tomek854 Re: filmy 11.05.06, 00:07 ...wkrótce też będę jeździł cieżarówką - HA HA HA HA HA HA HA >:) Odpowiedz Link
pizza987 Re: filmy 11.05.06, 00:11 tomek854 napisał: > ...wkrótce też będę jeździł cieżarówką - HA HA HA HA HA HA HA >:) > ale nie będziesz miał takiego zawodowego manometru/termometru na obudowie chłodnicy ;P Odpowiedz Link
plawski Re: filmy 11.05.06, 09:10 tomek854 napisał: > ...wkrótce też będę jeździł cieżarówką - HA HA HA HA HA HA HA >:) Rubber Duck Tom in MACK :D > Odpowiedz Link
speedone Re: filmy 11.05.06, 21:07 dla mnie najlepszy jest "uciekajacy punkt" genialny film a upadek mam na VHS nawet nieuzywa zapakowany ale tez niezly film. Odpowiedz Link
kszyrztow Re: filmy 12.05.06, 13:38 generalnie, trudno przejść obojętnie nad takimi filmami Fincher'a jak siedem, gra, upadek... Obcy 3, choć nie najlepszy z całej serii, też wart uwagi. Odpowiedz Link