typson 12.05.06, 16:23 i to słoneczny. Chyba wszyscy sa juz myslami przy piwku na grillu, bo jakos puchy na forum. pewnie tylko plawski bedzie tyrał do 3 rano Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plawski Re: Tak 12.05.06, 18:03 jawa99 napisał: > Przodownik pracy, jak dawniej ;) Ale w żadnej partii nie jestem, choć byłem blisko wejścia do jednej... Cóż, muszę Was zawieść, dzisiaj nie kibluję, za godzinkę robię wypierd do domu. Jakaś rządowa kolumna jechała 30 minut temu powsińską, na każdym rogu polis, światła off, było trochę zamieszania. Ale jakoś dotarłem. Trzymcie sie wszyscy! Odpowiedz Link
plawski No to ja lecę. NARTA 12.05.06, 18:52 plawski napisał: > jawa99 napisał: > > > Przodownik pracy, jak dawniej ;) > > Ale w żadnej partii nie jestem, choć byłem blisko wejścia do jednej... > Cóż, muszę Was zawieść, dzisiaj nie kibluję, za godzinkę robię wypierd do domu. > Jakaś rządowa kolumna jechała 30 minut temu powsińską, na każdym rogu polis, > światła off, było trochę zamieszania. Ale jakoś dotarłem. > Trzymcie sie wszyscy! > > Odpowiedz Link
mejson.e Korki 12.05.06, 16:54 Ty powiedz lepiej, jak ominąć korki z Piaseczna do Jana Pawła II za rondem ONZ w Wwie - za pół godziny mnie to czeka :((( A tędy się wyjeżdża na 7-kę na północ... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
akashha Re: Piątek 12.05.06, 16:57 Kto ma grilla, ten ma grilla :] Ja mam "nalot", czyli mama u mnie nocuje, bo jutro wylatuje z Pl. Mieszkanie juz wysprzatane :D Ale szybko tu nie dotrze, bo od ponad 1/2h jedzie z Magdalenki do Piaseczna... :/ Gdyby nie to, ze sie umowilysmy na ursynowie (serwis Alfy, oddaje na czas wyjazdu samochod), to by przez Raszyn przyjechala. Choc... tam tez sie czesto stoi :D Milego popoludnia wieczoru wszystkim :] I zazdroszcze grilla i kielbasek... No i piwa :D Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: Piątek 12.05.06, 17:51 Ufff, wreszcie jestem w domu. Dzisiejszy dzień mnie wykończył. Na dodatek jazda krajową czwórką od Bochni do Tarnowa to dramat. Najgorzej, że tak będize chuba do listopada. Odpowiedz Link
camillie Znowu piątek :) 19.05.06, 20:05 Polecam wczesne wstawanie jutro aby w pełni nacieszyć się całym weekendem. Najlepiej ze słońcem, co zamierzam uczynić :) Odpowiedz Link
waga71 Re: Piątek 19.05.06, 20:33 w Bydgoszczy przeplatany, słonce i deszcz chyba na Janerkę do Mózgu się wybiorę - i pewnie znowu sobotnia poranna piłka będzie koszmarem - przynajmniej na początku Odpowiedz Link