jerry.s 13.06.06, 21:35 Ciezko znalezc jakies blizsze informacje o tym modelu. Moze ktos z forumowiczow wie jak tym sie jezdzi, ile to spala (1.4 75KM), jak jest to awaryjne i czy do jazdy dla 2 osob w 90% po miescie jest to wystarczajace auto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frax1 Re: audi A2 13.06.06, 22:21 B.nowoczesne auto. Niewypał rynkowy, ale atrakcyjny jako używany. Szczególnie 1.4 TDI. Cały aluminiowy, w związku z czym lepiej kupić bezwypadkowe auto. Poszukaj www.audiklub.org Tam jest opisane co i jak z A2, ktoś chciał kupić i się dowiadywał. Generalnie b.bezawaryjne auto - według statystyk. Dośc niecodzienne i podejrzewam że dobrze wykonane. Ja jeżeli bym chciał małe auto to byłby to jeden z moich typów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
typson Re: audi A2 14.06.06, 11:37 a myslales o mercedesie A? Bardzo przestronny, rowniez na tylnej kanapie. Do tego spelnia wszystkie kryteria autka miejskiego. Tylko nie wiem jak z jazdą w zakrętach ;> Odpowiedz Link
jerry.s Re: audi A2 14.06.06, 12:29 problem nie w tym o czym ja myslalem, a w tym na co mnie stac za przeznaczona kase ... a wymagania oczywiscie duze albo jeszcze wieksze ... audi A2 pleglo po telefonie do komisu ... okazalo sie ze 'zapomnieli' podac ze cena przedstawiona jes cena netto ... a wydawal mi sie zbyt tani ... wlasnie o jakies 20% ... hehe nic to ... szukam dalej ... chyba w niedziele wybiore sie na gielde (Lublin lub Słomczyn) ale tam pewnie trafie na samych handlarzy i auta importowane i w 99% po przejsciach ... jesli ktos mi powie raz jeszcze ze sprzedac auto to problem, a kupic to bezproblemowa kwestia ... to chyba mu przy... ;) pzdr jerry Odpowiedz Link