piomail 17.08.06, 22:01 Czy jest ktoś użytkownikiem Suzuki Swifta, chciałbym sie czegoś dowiedzieć o tych autach, o ich (nie)zawodności i takie tam ogólne informacje dotyczące tego auta:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.rocco Re: SWIFT?? 18.08.06, 00:13 Podobno potrafia byc problemy z silnikami , pisali o tym na forum auto moto , tam znajdziesz. Odpowiedz Link
lexus400 Re: SWIFT?? 18.08.06, 08:16 Z mojego punktu widzenia sa to dobre samochodziki, wymienialem u klientow w zasadzie tylko materialy eksploatacyjne tzn. lozyska kol, elementy zawieszenia jako takich problemow nie odnotowalem. Odpowiedz Link
typson Re: SWIFT?? 18.08.06, 12:38 wydaje mi sie, ze przedostatni model ma niejaki wielce szaanowny rapid.130 - pewnie zaraz cos naskrobie A nowy - mi sie podoba - jako jeden z niewielu mniejszych aut Odpowiedz Link
plawski Mój ojciec ma chyba z 1998 - 21.08.06, 09:47 Przejechane do tej pory jakieś 80 tysięcy. - słabe klocku/tarcze/bębny hamulcowe - pilnowac, wymieniać na czas - pilnować osłon przegubów -słabe - jak sie przerwie to wiadomo - po półosi. - głośny w środku jak cholera ?(1,0) - korodujący układ wydechowy - poza tym chyba NIC sie nie dzieje. Leje i jeździ ?(kupił nowy) Pozdro, piomail napisał: > Chodzi mi o modele z roku 97-2000 :) Odpowiedz Link
tomek854 Re: SWIFT?? 19.08.06, 19:01 A wiecie, ze w UK swift smiga jako subaru jakies tam? :-) Odpowiedz Link