Dodaj do ulubionych

Brak słów

18.09.06, 13:01
tvp.pl/1691,20060917396040.strona
i film z ulicznej kamery:
tvp.pl/video/2006/09/17/89041/film.asf

"Sprawcy wypadku po 6 godzinach sami zgłosili się na policję, bo jak twierdzą usłyszeli w mediach, że są poszukiwani. Nie przyznają się do winy. Gdy dotarli na policję, mieli ponad 2 promile alkoholu we krwi."

Ku...a jak trzeba być zalanym żeby nie zauważyć że się potrąciło trzy osoby? Ręce opadają. Pewnie jeszcze będą się bronić, że zalali się po wypadku bo byli w szoku.
Obserwuj wątek
    • typson Re: Brak słów 18.09.06, 13:22
      ja sobie nie wyobrazam, jakim trzeba byc debilem, by byc nawalonym i jechac dwa
      razy szybciej zamiast dwa razy wolniej... Oczywiscie pomijam juz fakt samej
      jazdy po pijanemu. Niektorzy potrafia sie upodlic i smiac sie, spiewac, gadac i
      pojsc spac. Inni zamias tego staja sie agresywni lub chca cos udowodnic (cos w
      stylu grubawego maslaka na torach)
      • pap10 Re: Brak słów 18.09.06, 14:21
        "Niektorzy potrafia sie upodlic i smiac sie, spiewac, gadac i
        pojsc spac. "

To ja :)
        • computerland1 Re: Brak słów 18.09.06, 16:11
          upodlic... moj kolega fajnie mowi "sponiewierac sie":):):)
          • typson Re: Brak słów 18.09.06, 16:26
            a niejaki kszyrztow, ktory na forum ostatnio rzadko sie pojawia zwykł mawiać, ze
            bedzie ostra chłosta :D
            • computerland1 Re: Brak słów 18.09.06, 16:45
              dobre, dobre...
      • mrzagi01 Re: Brak słów 20.09.06, 08:37
        typson napisał:

Inni zamias tego staja sie agresywni lub chca cos udowodnic (cos w
        > stylu grubawego maslaka na torach)
        no właśnie.... i na tym polega m in wyższość THC nad alkoholem
    • tomek854 Re: Brak słów 18.09.06, 18:36
      matko boska. Zarty zartami ale jak sie cos takiego oglada...

Co za skurwysyny...
      • typson Re: Brak słów 18.09.06, 19:37
        skurwysynami byli dlugo przed a nie po lub w trakcie. Nigdy nie piłem tyle, zeby
        po kilku godzinach miec "tylko" dwa promile. Musieli miec pewnie ze trzy jesli
        nie wiecej. W takim stanie nikt nie ma szans myslec racjonalnie, jezdzic
        jakkolwiek, etc. To po prostu chodzące, smierdzace zwłoki. Ale co trzeba mieć we
        łbie, zeby chcac do wyniku trzech promili? Po co? Przeciez z gory wiadomo, ze z
        tego nic dobrego nie wyniknie
        • emes-nju Re: Brak słów 20.09.06, 11:42
          I tu jest pies pogrzebany.

Wyglada na to, ze kolesie byli tak nawaleni w chwili wypadku, ze nie dotarlo do nich, ze spowodowali wypadek! Dowiedzieli sie o nim z mediow... Koszmar.
    • tomek854 Re: Brak słów 18.09.06, 20:29
      Tutaj sa takie fajne kampanie przeciwko piciu. Podoba mi sie szczegolnie jeden
      billboard: jest bardzo dosadne zdjecie laski rzygajacej do sedesu i
      podpisane 'nie chciala odmowic kolejnego drinka, bo sie obawiala, ze bedzie
      glupio wygladac'
      • typson Re: Brak słów 19.09.06, 17:15
        trafne. U nas nikt sie nie obawia :D Innymi slowy z kiblem nam - Polakom do twarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka