Dodaj do ulubionych

Na to czekałem

11.10.06, 19:22
motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/policjanci-kontra-wiejski-tuning,800168,415

Najwyższy czas na walkę z pierdzącymi wydechami,oklejonymi szybami workami na
śmieci,czarnymi (zalakierowanymi) lampami,tonami plastiku i
szpachli,dudniącymi basem głośnikami,nieatestowanymi spoilerami itp.
Odbierać palantom dowody rejestracyjne i karać bezlitośnie finansowo.
Obserwuj wątek
    • bartullo007 Re: Na to czekałem 11.10.06, 19:45
      Swieta prawda piwa mu dac
    • lexus400 Re: Na to czekałem 11.10.06, 20:10
      yes, yes, yes :))
    • emes-nju Re: Na to czekałem 11.10.06, 20:18
      No to juz widze, jak w odpowiedzi na pilne zapotrzebowanie spoleczne, zaczna
      pojawiac sie specjalne rolety z imitacja workow naklejanych na szyby. Do tego
      juz niedlugo pojawia sie kity do samodzielnego montazu umozliwiajace donosne
      pierdzenie jak nikt nie mierzy i ciche pytkotanie w obecnosci policyjnego
      miernika :-)

Na Allegro beda do dostania :-)
    • pizza987 Re: Na to czekałem 11.10.06, 20:55
      Krakus, przeczytaj dokładnie co piszą o ciemnych szybach. Przednia i boczne kierowcy/pasażera nie mogą być oklejone. Reszta może być nawet pomalowana emulsyjną na majtkowy róż. Jak ktoś ma zrobiony w przedniej szybie czołgowy wizjer to nie mam żadnych zastrzeżeń, ale oklejenie szyb z tyłu to już kwestia gustu i potrzeb. Polubiłem oklejenie w momencie jak zrezygnowałem z rolety bagażnika wożąc wózek dla Poli. Ni musiałem się trząść za każdym razem jak wysiadałem z auta czy komuś nie przyda się mój trójkąt ostrzegawczy, albo komplet pasów do mocowania ładunku.
      • krakus.mp Re: Na to czekałem 11.10.06, 21:10
        Pizza,nie mam nic do przyciemnionych szyb,pod warunkiem że są zrobione
        fachowo.Fachowo,czyli zgodnie z przepisami i z atestowanej folii.
        Sam mam ciemne szyby w służbowej T5.Nigdy nie miałem problemu z kontrolą.
        Tak samo, nie jestem wrogiem tuningu, jeżeli jest zrobiony gustownie i z
        atestowanych części.
        Natomiast jestem wrogiem wiejskiego tuningu,chamstwa na drodze w wykonaniu
        tuningofcuff (nie błąd).
        Pzdr.
        • bartullo007 Re: Na to czekałem 11.10.06, 21:42
          Przyciemniane szyby sa dobre w kombi albo w "multivanie"(oczywiscie VW) ale
          reszta tych gadzetow...?owszem mlodzi lubia ale trzeba kiedys dorosnac(bez
          urazy dla mlodych)
          • bart.ez Re: Na to czekałem 11.10.06, 22:31
            bartullo007 napisał:

> Przyciemniane szyby sa dobre w kombi albo w "multivanie"(oczywiscie VW) ale
            > reszta tych gadzetow...?owszem mlodzi lubia ale trzeba kiedys dorosnac(bez
            > urazy dla mlodych)

Ale jak sobie taki młody zasmarowywuje światła na czarno, to nie ma co czekać aż dorośnie, bo stwarza zagrożenie również dla innych użytkowników.
        • pizza987 Re: Na to czekałem 11.10.06, 21:43
          Okok, dobra, chyba miałem dzisiaj trochę kiepski dzień i mnie nieco poniosło. Jak byłem na przeglądzie astrolotem to o ciemnych szybach nie usłyszałem ani słowa. Więc można mieć z tym spokój.
    • bart.ez Re: Na to czekałem 11.10.06, 22:25
      Rychło wczas.
      Conajmniej od kilku lat jest wysyp tego motłochu na drogach i dopiero teraz ich policja zauważyła
      • bartullo007 Re: Na to czekałem 11.10.06, 22:52
        a pewnie,od razu zabrac prawko i dowalic grzywne ktora przekazac na cele
        charytatywne
    • typson Re: Na to czekałem 11.10.06, 23:18
      a pamietacie moja fotorelacje ze Lwowa? Tam to dopiero jest ostro :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka