typson 11.09.07, 20:32 jestesmy juz na skype. Ale naz wyjazd stoi pod znakiem zapytania, ze względu na dwa względy: - działki - nawał mojej zaległej pracy, którą robię i robię i obrobić sie nie mogę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotje Re: Margo! 11.09.07, 21:53 Mialam totalny crash systemu. Nie moge sie jeszcze zalogowac ani na Skypa ani na GG. Poki co dziala tylko (na szczescie) internet. Moze jutro mi sie uda uruchomic reszte. Hm... no to szkoda, ale co sie odwlecze to nie uciecze, prawda? Odpowiedz Link
typson Re: Margo! 11.09.07, 23:01 Prawda! Jesli mam byc szczery, to nasz "wakacyjny" harmonogram jest tak napiety, ze wyjezdzanie w takiej chwili i pozostawianie obowiązków domagających się uwagi byłoby nawet jak na mnie zbyt dużą nieodpowiedzialnością. Z drugiej strony chcialbym bardzo walnąc to wszystko w pi..du i odsapnąć (w koncu od tego jest urlop). Ale chyba sie starzeje bo czasami odczuwam potrzebe bycia odpowiedzialnym :))) Są w najbliższej przyszłości jakieś dłuższe weekendy, które moglabys poswiecić? Odpowiedz Link