krakus.b6 26.10.07, 11:48 infobus.pl/text.php?from=main&id=13816 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Do transportu bydła 26.10.07, 12:06 Bardzo trafnie określiłeś przeznaczenie tego środka transportu. Odpowiedz Link
miecio1313 Re: Do transportu bydła 26.10.07, 12:08 "Rozżaleni porażką kibice potrafią doprowadzić autobus do stanu wymagającego solidnego nakładu pracy mechaników." Poco wogóle tam jakieś wyposażenie- szyby pancerne, stalowe i przyspawane siedzenia, takaż podłoga i boki a kabina kierowcy za pancernymi blachami. Raz by zrobili i spokój. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Do transportu bydła 26.10.07, 12:29 miecio1313 napisał: > Poco wogóle tam jakieś wyposażenie- szyby pancerne, stalowe i > przyspawane siedzenia, takaż podłoga i boki a kabina kierowcy za > pancernymi blachami. Raz by zrobili i spokój. i jeszcze u kierowcy powinna być taka wajcha, że jakby zaczęli demolke, to puszczamy spaliny do środka Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Do transportu bydła 26.10.07, 12:37 mrzagi01 napisał: > miecio1313 napisał: > > > > Poco wogóle tam jakieś wyposażenie- szyby pancerne, stalowe i > > przyspawane siedzenia, takaż podłoga i boki a kabina kierowcy za > > pancernymi blachami. Raz by zrobili i spokój. > i jeszcze u kierowcy powinna być taka wajcha, że jakby zaczęli demolke, to > puszczamy spaliny do środka > Wystarczą uchwyty pod prądem.W razie konieczności,220V i po sprawie. Odpowiedz Link
pizza987 Taki brak..... 26.10.07, 12:51 ....miłosierdzia przemawia z Waszych zgorzkniałych opinii, tyle jadu... A co Wam ci biedni kibice zrobili? Żeby prądem, spalinami? Ja bym to szybciej załatwił: kibol-ultras na 3 dni przed meczem zostaje przykuty za szyję do najbliższej latarni i dopiero 2 dni po meczu może zostać od niej odpięty. Po co demolować stare i wymęczone autobusy o zdrowiu kierowców nie wspominając? ;) Odpowiedz Link
miecio1313 Re: Taki brak..... 26.10.07, 20:19 Ja tylko zaproponowałem zmiejszenie kosztów napraw, ale jeżeli idziemy w tym kierunku to może zamiast silnika pedały- takie współczesne galery, niech sami dopedałują na stadion i z powrotem- może nie będą mieli siły na rozróby. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Taki brak..... 26.10.07, 20:33 miecio1313 napisał: > Ja tylko zaproponowałem zmiejszenie kosztów napraw, ale jeżeli > idziemy w tym kierunku to może zamiast silnika pedały- takie > współczesne galery, niech sami dopedałują na stadion i z powrotem- > może nie będą mieli siły na rozróby. Po co inwestować i montować pedały? Wystarczy wyciąć podłogę, wspawać kilka poręczy i mogą przebierać nogami dzięki czemu rzeczony autobus ruszy i potoczy się w stronę stadionu/dworca. Trzeba by im tylko przed podróżą sprawdzać stan bieżnika na butach. Odpowiedz Link
wiktor_l Re: Taki brak..... 27.10.07, 00:37 tiaaaa, Wy o kibolach, a ja Wam opiszę inna historyje autobusową. Otoz jeden ze szwajcarskich kurortow zamowil kilka sztuk popularnego autobusu, na zasadzie przetargu, oczywizda. W specyfikacji dziwne zdawaly sie pojemniki na piasek w kilku miejscach wozu. Zeby podsypac kolo w trakcie zimy? zeby gasic pozar? Nie, po prostu, w celu zasypania popularnego pawia, ktorego regularnie turysci uwalniaja po przejechaniu kilku serpentyn. Autentyk. Odpowiedz Link