adek28 21.01.08, 09:16 140kkm świetne zawieszenie na tle....zaraz się oburzy ktoś ....tak focusa - miałem okazję z dwie sztuki ostatnio ujeżdzać. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: nissan powrócił 21.01.08, 17:32 adek28 napisał: > 140kkm świetne zawieszenie na tle....zaraz się oburzy ktoś ....tak > focusa - miałem okazję z dwie sztuki ostatnio ujeżdzać. ale co ty gadasz bo ja nie wiem o co chodzi,jaki ten nissan, skad przyjechal i o co kaman ? > > pozdrawiam ja ci tez Odpowiedz Link
wiktor_l Re: nissan powrócił 21.01.08, 18:29 Chyba o te kiedys sluzbowa almere? Wiec nie oburze sie, ale powiem wprost - p..olice Hipolicie:), mialem kiedys okazje przez 2 miechy jezdzic almera - i cudo zawieszeniowe to to nie bylo. A jezdzilem po Francyji - wiec nie mialo wyrypanego zawiasu. Zakrety w porownaniu do foki czy mondeo to porazka. Ale co kto lubi... Odpowiedz Link
adek28 Re: nissan powrócił 22.01.08, 16:14 almera 2004 , odkupiłem moje służbowe owszem zawieszenie w porónaniu do fordów focus 1,mondeo jest słabsze ale... miałem pare razy okazję jeżdzić róznymi fokusami 2 i dla mnie to była porażka patrzę za okno i śnieżek zapodaje-) Odpowiedz Link