typson 13.05.08, 21:45 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,5208598.html www.um.warszawa.pl/wydarzenia/nocmuzeow/ ciekawe czy będą wozić ludzi czerwonymi ogórkami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Zachęcam 17.05.08, 21:02 Ktos sie wybiera? Ja chyba skocze ze synem do muzeum techniki i przejechac sie ogorkiem cabrio ;) Odpowiedz Link
typson Re: Zachęcam 17.05.08, 23:39 ogórka nie zaliczyłem. Ale muzeum tak. Można było pobawić się wozami strażackimi. W muzeum była masa ludzi. Właściwie to całe miasto było pełne ludzi z dziecmi. Fajna sprawa. I do tego ciepła, księżycowa noc. kto nie rusyzł dupy niech żałuje. Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Zachęcam 18.05.08, 01:16 Ja w ramach ukulturalniania się pojechałem sobie na koncert Scorpionsów ;) Też było fajnie Odpowiedz Link
margotje Re: Zachęcam 18.05.08, 10:47 tomaszek874 napisał: > Ja w ramach ukulturalniania się pojechałem sobie na koncert Scorpionsów ;) Też > było fajnie oq***, ale Ci zazdroszcze........... Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Zachęcam 18.05.08, 12:07 Jest czego ;) Trochę bałem się tego koncertu, bo wczoraj według wszelkich znaków na niebie i onecie miało padać. Koncert był w Ostrowie wielkopolskim, po drodze z wrocławia czasami kropiło... Ale udało się z pogodą, a koncert był naprawde dobry. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Zachęcam 18.05.08, 12:20 Byłem i byłem, dupę ruszyłem. Do muzeum techniki niestety nie dotarłem, bo się zniechęciłem. Akcja jest fajna, bo przypomina ludziom, że istnieje coś takiego jak muzeum. Ale warto się zmobilizować żeby odwiedzać je w normalne dni. Odwiedziliśmy raptem 2 muzea i juz 2-gie zniechęciło nas ostatecznie do dalszego zwiedzania. Tłumy tragiczne, tłoczno dusznie. Najfajniej było pochodzić nocą po starym mieście i wypić piwo w ciepły wieczór. Odpowiedz Link