tomaszek874 20.05.08, 23:28 ale za to jaką: tiny.pl/n8bb ... jakby dobrze poszukać to pewnie i korek od gazu by się znalazł ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cracovian Re: Lambo z lawetą.... 21.05.08, 04:50 Gaz w USA? Raczej nie... chociaz na Civica GX na gaz to trzeba co najmniej rok ostatnio czekac... Odpowiedz Link
emes-nju Re: Lambo z lawetą.... 21.05.08, 10:19 Dla mnie najgorszy jest hak. Laweta jest tylko wisienka na szczycie tortu... Odpowiedz Link
mejson.e Lokalne koloryty 22.05.08, 09:25 emes-nju napisał: > Dla mnie najgorszy jest hak. Laweta jest tylko wisienka na szczycie tortu... > Zęby bolą... Na warszawskiej Pradze widziałem Porsche (na szczęście "tylko" 928) z ... przyczepką bagażową. Odkrytą, standardową na tyle, że dyszel miała prawie na ziemi a kuper zadarty jak przestraszony struś. I trochę przerdzewiała była... Każdy ma takie lambo, na jakie sobie zasłużył. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
sven_b Re: Lambo z lawetą.... 22.05.08, 13:23 A może takie promo było? Weź Lambo, a dostaniesz motór:) Odpowiedz Link