franek-b Re: RK rządzi!! 08.06.08, 20:47 Nr 1 w GP Canada!!! Nr 1 w klasyfikacji generalnej!!! Odpowiedz Link
truskava Re: RK rządzi!! 08.06.08, 21:27 Wprawdzie, zapewne w ramach starej znajomości ;-), Hamilton wymiernie pomógł dziś Kubicy, ale jako że ostatnio sam wygrał na niemałym farcie (w Monako), to dzisiejsze zwycięstwo Kubicy jest w pełni zasłużone - no prawie w pełni, bo w sumie Kimi niczemu nie zawinił. Tak czy srak, gęba mi sie cieszy "na całego". Odpowiedz Link
lexus400 Re: RK rządzi!! 08.06.08, 22:22 Wiedziałem, że kwestia popełnienia błędu przez Hamiltona to tylko kwestia czasu choć muszę przyznać, że liczyłem na "ścianę mistrzów" i ani przez myśl mi nie przeszło, że Hamilton może taki dziecinny błąd popełnić i w dodatku zrujnować wyścig Kimasowi. Odpowiedz Link
truskava Re: RK rządzi!! 08.06.08, 22:27 Hmmm, ściana mistrzów przysługuje, jak sama nazwa wskazuje - tylko mistrzom. Zupełnie nie rozumiem jak mogłeś oczekiwać tam Hamiltona :-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: RK rządzi!! 08.06.08, 23:29 O kurde masz racje truskava o tym nie pomyslalem, że ściana mu się jeszcze nie należy:))) Odpowiedz Link
jerry.s Re: RK rządzi!! 09.06.08, 10:56 wczoraj Kimi nie zawinił ... ale pamiętasz co zrobił Sutilowi 2 tyg temu ?? i jak tu nie wierzyć w sprawiedliwość ? ;) Odpowiedz Link
lexus400 Re: RK rządzi!! 09.06.08, 13:32 jerry.s napisał: > wczoraj Kimi nie zawinił ... ale pamiętasz co zrobił Sutilowi 2 tyg temu ?? > > i jak tu nie wierzyć w sprawiedliwość ? ;) Oczywiście była to bezsprzeczna wina Kimasa, jednak jest pewna subtelna róznica nieopanować bolidu jadąc 200/h a przydupcyć w pit lane na czerwonym świetle (to tak tylko gwoli przypomnienia):)) Odpowiedz Link
tomek854 Re: RK rządzi!! 09.06.08, 17:12 Z mojego doświadczenia wynika, że to jest dość popularny manewr w UK :P Odpowiedz Link
winnix Re: RK rządzi!! 09.06.08, 09:52 Niestety wyścigu nie widziałam, bo chlałam akurat w miasteczku kibica, gdzie nie chcieli puścić F1:( Ale byłam w stałym kontakcie smsowym z kolegą, przekazywałam wieści dalej bandzie rozwrzeszczanych kibiców, a pod koniec już koleś z mikrofonem przejął pałeczkę informacyjną:) Jak się skończył wyścig, to był taki ryk i euforia, że ja pierdzielę:) Znalazłam natomiast filmik z występu Hamiltona - moment jak Kimi go klepnął w ramię i pokazał palcem na czerwone światło był boski:))) Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: RK rządzi!! 09.06.08, 18:14 Wyścig oglądałem i byłem o wynik dziwnie spokojny.Tak jak bym wiedział,że Hamilton musi coś "wymyślić".:)) Gdy wyrżnął w tył bolid Kimiego,przecierałem oczy ze zdumienia. Taki rozwój wydarzeń,nie mieścił się w mojej łepetynie. Ale wyczyn hamiltona jest dowodem na to,że koleś traci głowę w sytuacji,gdy traci prymat na torze. Kara nałożona na niego za ten incydent (10 pozycji w tył na starcie),wróży ciąg dalszy "przygód pana Hamiltona".Będzie się starał za wszelką cenę odrobić stracone punkty i pewnie będzie jechał na maxa.A jak jeszcze Alonso będzie przed nim i zacznie go blokować,to chocho.Będzie wesoło! Już nie mogę się doczekać GP Francji.:DDD Odpowiedz Link