hip-hopp 08.10.03, 13:53 Witam wszystkich, bardzo przypadkiem znalazłem się tu. Jednakowoż bardzo mi się podoba.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelu Re: Witam :-) 08.10.03, 14:18 Ja też witam. I przyznam sie, że tez sie tu znalazłem przypadkowo. Cieszę siem że Was znalazłem, bo to co działo sie ostatnio na forum "gazetowym" wołało o pomstę do nieba. Nelu Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Witam :-) 08.10.03, 14:20 nelu napisał: > Ja też witam. I przyznam sie, że tez sie tu znalazłem przypadkowo. Cieszę siem > że Was znalazłem, bo to co działo sie ostatnio na forum "gazetowym" wołało o > pomstę do nieba. > Nelu Witam serdecznie i zapraszam do naszego grona. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Witam :-) 08.10.03, 18:14 hip-hopp napisał: > Witam wszystkich, > bardzo przypadkiem znalazłem się tu. Jednakowoż bardzo mi się podoba.... Witam Cie serdecznie Hip-hopie. Wyslalem Ci nawet zaproszenie, ale chyba nie dotarlo. Proponowalem "wymiane" linkow - jesli chcesz, aby Twoj byl w naglowku mojego forum, przyslij mi na priva linka, a ja przesle moj (gotowy tekst do wklejenia - cos sie nuie musial meczyc :-) ). Pozdrawiam! Odpowiedz Link