qwerd 10.10.03, 15:56 Witam niezależnych, musiałem zmienić nicka qwerty było juz zajętę a więc będzie qwerd. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenblack Re: A tak się przywitam :) 10.10.03, 16:01 Witam. U nas nie ma spamu i chamstwa rodem z Kanady. Pozdrawiam Odpowiedz Link
hdp Re: A tak się przywitam :) 10.10.03, 16:11 greenblack napisał: > Witam. U nas nie ma spamu i chamstwa rodem z Kanady. > > > Pozdrawiam ________________________________________________________________________________ Greenblack ,ludzie sie zmieniaja ,trzeba dac czlowiekowi szanse,z pewnoscia o motoryzacji wie cos co inni nie wiedza,humor dozwolony ,zniewazanie nie. Czasami jestem na Forum Calgary , co u Ciebie nowego Gwerd ? ,indianskie lato?,czy tez czas na sniezny skuter ? Pzdr. ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link
greenblack Re: A tak się przywitam :) 10.10.03, 16:14 Mówiłem oczywiście o Heniu. Czy Qwerd jest z Kanady? Odpowiedz Link
qwerd Re: A tak się przywitam :) 10.10.03, 18:19 Bez przesady z Kanadą mam tyle wspólnego co wielbłąd z pingwinem :) Odpowiedz Link
hdp Re: A tak się przywitam :) 11.10.03, 08:40 qwerd napisał: > Bez przesady z Kanadą mam tyle wspólnego > co wielbłąd z pingwinem :) ________________________________________________________________________________ ... a wiec calkiem nie malo . Pzdr. ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link