mrzagi01 14.10.03, 07:28 mam pytanko. czy nie uwazacie ze zwienczeniem i ozdoba tego forum bylby dr.uid (jak tylko wroci z rodzinnych stron)? czy pp admini biora pod uwage zaproszenie na forum Automobil naszego legendarnego ekscentryka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
auto.mobil Re: forum zamkniete... a dr.uid? 14.10.03, 08:29 Jak bedzie chcial, trafi do nas. Ja specjalnie nie bede go zapraszal, bo nie zgadzam sie z jego pogladami, jednak jesli sie tu zjawi, sam nie ebde go kasowal do momentu az nie napsize czegos naprawde kretynskiego :))) Odpowiedz Link
wiktor_l Re: forum zamkniete... a dr.uid? 14.10.03, 09:28 auto.mobil napisał: > Jak bedzie chcial, trafi do nas. Ja specjalnie nie bede go zapraszal, bo nie > zgadzam sie z jego pogladami, jednak jesli sie tu zjawi, sam nie ebde go > kasowal do momentu az nie napsize czegos naprawde kretynskiego :))) Nie rozumiem - czyli jak nie zgadzasz się z jego poglądami, to go nie zaprosisz?? Hmm, myślę że szacunek dla innych poglądów to podstawa każdej dyskusji ludzi kulturalnych. Oczywiście, jak kogoś obrazi - wyciąć. Pozdrawiam Wiktor Odpowiedz Link
auto.mobil Re: forum zamkniete... a dr.uid? 14.10.03, 09:51 wiktor_l napisał: > auto.mobil napisał: > > > Jak bedzie chcial, trafi do nas. Ja specjalnie nie bede go zapraszal, bo n > ie > > zgadzam sie z jego pogladami, jednak jesli sie tu zjawi, sam nie ebde go > > kasowal do momentu az nie napsize czegos naprawde kretynskiego :))) > > > Nie rozumiem - czyli jak nie zgadzasz się z jego poglądami, to go nie > zaprosisz?? Hmm, myślę że szacunek dla innych poglądów to podstawa każdej > dyskusji ludzi kulturalnych. Oczywiście, jak kogoś obrazi - wyciąć. > > Pozdrawiam > Wiktor Tzn. tak: nie bede go zapraszal sam, bo nie lubie z nim rozmawiac, prezentuje postawe postawe fanatyka i nie docieraja do niego rzeczowe argumenty, na dodatek czesto obraza duze grupy ludzi. Dyskusje mozna prowadzic, ale u Druida to rzucanie grochem o sciane - twoje poglady sa sluszne tylko wtedy,gdy sa zgodne z jego. Jak napisalem - jesli ktos z adminowe go zaprosi, nie bede przeszkadzal. Natomiast dla mnie nie ma zadnej przyjemnosci z pseudodyskusji z nim. Odpowiedz Link
h.i.p Re: forum zamkniete... a dr.uid? 14.10.03, 09:20 mrzagi01 napisał: > mam pytanko. czy nie uwazacie ze zwienczeniem i ozdoba tego forum bylby > dr.uid (jak tylko wroci z rodzinnych stron)? czy pp admini biora pod uwage > zaproszenie na forum Automobil naszego legendarnego ekscentryka? hip: Popieram. Chociaż wielokrotnie nie zgadzałem się z opiniami druida to jednak uważam, że dotyka on wielu poroblemów polskiego społeczeństwa i wskazuje na zjawiska i przywary, a nie obraża ludzi bez powodu. Akurat wobec jego ekscentryzmu mam pewną dozę tolerancji. pozdrawiam Odpowiedz Link
derwisz911 Re: forum zamkniete... a dr.uid? 14.10.03, 09:50 Ja również nie będę bronił dr.uidowi wejścia na to forum. Facet nie napzykrzał się, a nieraz jego posty tryskały humorem i po całym dniu pracy, człowiek mógł mimowolnie przyozdobić własną facjatę niekłamanym uśmiechem. Do tego jego obserwacje są trafne i dość inteligentnie i śmiesznie formułowane. Wyjątek naturalnie stanowią dwie rzeczy: 1. Światła cały rok - Jestem za jazdą z włączonymi światłami i ludzi, którzy w upalny dzień i tak mają przynajmniej pozycyjne włączone nie uważam za idiotów. No cóż, chyba samego siebie musiałbym wówczas tak określić... 2. Opony zimowe. Nie uważam tego za absolutną konieczność, aczkolwiek stosuję i nie uważam się za gorszego od innnych, lecz czuję się przygotowany na zmianę sesonu. pozdrawiam Odpowiedz Link
guest_of_honour Re: forum zamkniete... a dr.uid? 14.10.03, 18:59 derwisz911 napisał: > > 1. Światła cały rok - Jestem za jazdą z włączonymi światłami i ludzi, którzy w > upalny dzień i tak mają przynajmniej pozycyjne włączone nie uważam za > idiotów. No cóż, chyba samego siebie musiałbym wówczas tak określić... być może, bo jazda na pozycjach po pierwsze jest niezgodna z prawem, a po drugie g.. daje. Natomiast całkowicie popieram jazdę na mijania cały rok, przynajmniej poza miastem. > 2. Opony zimowe. Nie uważam tego za absolutną konieczność, aczkolwiek stosuję > i nie uważam się za gorszego od innnych, lecz czuję się przygotowany na zmianę > sesonu. oczywiście nie jest to niezbędne, tak jak nikt nie może Ci zabronić zimą biegać w sandałach, natomiast znacznie poprawia przyczepność niezależnie od umiejętności kierowcy. pzdr Odpowiedz Link
betty-bt nie ma co marudzic... 14.10.03, 10:29 zostal dopisany na liste i zaproszenie rowniez wyslane. Odpowiedz Link