mrzagi01 27.11.03, 11:35 home.elka.pw.edu.pl/~miwanejk/funny/FIAT5.mpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: fiat palio :) 27.11.03, 12:48 x-darekk-x napisał: > znasz marka iwanejko? nie, a powinienem? Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: fiat palio :) 27.11.03, 13:14 nie ma takiego obowiazku po prostu podsylasz link do jego konta na serwerze politechniki. to moj kolega. nie bylo tematu. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: fiat palio :) 27.11.03, 13:34 x-darekk-x napisał: > nie ma takiego obowiazku > > po prostu podsylasz link do jego konta na serwerze politechniki. to moj kolega. > > nie bylo tematu. > . No prosze, jaki ten swiat mały...:) Odpowiedz Link
x-darekk-x Re: fiat palio :) 27.11.03, 15:16 40 tys. km w obwodzie. bo ja wiem czy taki znowu maly. Odpowiedz Link
hdp Re: fiat palio :) 30.11.03, 08:44 mrzagi01 napisał: > home.elka.pw.edu.pl/~miwanejk/funny/FIAT5.mpg ________________________________________________________________________________ Co Ty masz na tej stronie ?,moje security programs nie wpuszczaja tej strony, manualnie nie chce nic zmieniac-znowu zwarjuja i nic nie wpuszcza. Pzdr. ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link