Dodaj do ulubionych

Zielone Łaki czworaki

20.05.10, 10:51
Witam wszystkich,
czy ktoś z Państwa mógłby wypowiedzieć się na temat tego dewelopera
który buduje te segmenty pt Zielone Łąki etap III? nie znam wogóle
Zielonki ale bardzo mi się tam pooba i rozważamy kupno mieskzania.
Jednak wszystko pieknie ładnie wydaje się na stronie intenetowej i
przez telefon podczas rozmowy. Potrzebuja opinii obiektywnych, za
które będę niezmiernie wdzięczna
Obserwuj wątek
    • lebiotko Re: Zielone Łaki czworaki 21.05.10, 00:51
      Tutaj masz jeden z watkow w sprawie tego dewelopera:

forum.gazeta.pl/forum/w,148,83313797,83313797,Ziolkowski_s_c_szukam_osob_.html

Pzdr
    • mohegun Re: Zielone Łaki czworaki 23.11.10, 15:59
      Witam
      Nie polecam zakupu , etap I jest pełen usterek , osiedle posadowione na bardzo podmokłym terenie , cieknące szamba , wilgoć w mieszkaniach w przyszłości pewnie wejdzie grzyb .Etap II budowany w bardzo szybkim tępie nawet przy - 22 murowali ściany a przy + 35 kładli tynki na elewacji poprostu zgroza .Budynki do tej pory nie zamieszkane choć podobno wszystko sprzedał ???????ciekawe dlaczego może ktoś powie o co chodzi bo ja słyszałem że sprzedał z kanalizacja a nie może jej podłączyć . Teren pod etap III wygląda jak bajoro na który ktoś wysypał 40 samochodów ziemi i odpadków z jego innych realizacji .
      Całe osoedle to stare łąki , teren bardzo podmokły a do tego Ziółkowski podczas budowania pozasypywał wszystkie groble i irygacje przez co cały teren okolicy Ossowskiej stowi w wodzie ciekawe kiedy to wszystko trafi do sądu ???????????
      Jak macie jakieś pytania to chetnie odpowiem bo my z sąsiadami i rodzina jesteśmy załamani .
      • sportif Re: Zielone Łaki czworaki 23.11.10, 19:44
        "ciekawe dlaczego może ktoś powie o co chodzi bo ja słyszałem że sprzedał z kanalizacja a nie może jej podłączyć"
        Ziółkowski na 40 domów - tylko do 2 domów dostał zgodę na podłączenie kanalizacji.
      • nienia000 Re: Zielone Łaki czworaki 30.11.10, 09:46
        Witam, Zakupiliśmy mieszkanie z II etapu (jedno z dwóch pierwszych budynków), ktyoś wcześniej powiedział że że zgodę na kanalizację Ziolkowski dostał na dwa budynki, czy na te dwa pierwsze?
    • pielaczka Re: Zielone Łaki czworaki 25.11.10, 16:57
      Witam, pracuję w agencji nieruchomości. Sprzedawałam i mam w sprzedaży świeżo wybudowane mieszkania tego dewelopera. Przyczyny sprzedaży są różne. Ale sprzedający nie są zachwyceni swoimi zakupami.
      Z podobnych inwestycji w okolicy jedną widziałam od fundamentów a rozmawiałam z klientami z poprzednich realizacji. Z czystym sumieniem polecam. (Kobyłka, ul. Leszka, ewaposlad.pl) Zresztą można pojechać i obejrzeć jeszcze na etapie budowy. Życzę powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka