monika24.24 13.10.10, 08:56 Gdzie polecacie najlepiej wybrać sie na sylwestra. Których lokali unikać . W sumie lada moment koniec roku . Cena ,menu ,wystój ,muzyka jak i m.in.przedział wiekowy jest ważny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebekk3 Re: Sylwester 2011 13.10.10, 22:11 z tego co wiem to u pietrzaków dwa lata temu było marne jedzenie, na ostatnim chyba się poprawili. Więcej nic nie powiem bo nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: Sylwester 2011 13.10.10, 23:54 u Pietrzaków marne jedzenie? - nie żebym ich bronił, ale można o nich powiedzieć wszystko, tylko nie to, że kiedykolwiek u nich jadłem coś niedobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczunek Re: Sylwester 2011 14.10.10, 15:39 A ja jadłam kiedyś często i w tej chwili to wielka porażka!!!!!!!!! Na początku (zanim zbudowali hotel) jedzenie było super. Chodziliśmy tam często ale "od czasu" hotelu totalna porażka!!!! Kilka razy dawaliśmy im szansę ale po ostatniej wpadce powiedzieliśmy koniec. Nie dość że nie dostałam tego co zamawiałam to jeszcze nie nadawało się do jedzenia - było tak przesolone że nawet mój mąż, który bardzo dużo soli nie mógł przełknąć. Na deser zamówiłam jeszcze lody z owocami i owoce były zepsute i to bardzo (byłam w ciąży więc naprawdę mogło mi zaszkodzić). Nie usłyszałam nawet przepraszam, po prostu kelnerka bez słowa zabrała talerz i tyle, a rachunek i tak musieliśmy zapłacić. I nie były to jedyne wpadki, bo wcześniej też się zdarzały i nigdy nikt nie powiedział przepraszam. Więc nie polecam!!! Albo polecam omijać szerokim łukiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: Sylwester 2011 14.10.10, 16:41 wczoraj tam jadłem na stypie - pycha, tak się najadłem, że do wieczora nawet na jedzenie patrzeć nie mogłem i to mimo, że były aż 3 wymyślne surówko-sałatki - a ja zieleniny w domu nie jadam na obiad. Zawsze tam jadamy na rodzinnych obrzędach typu wesela, komunie, konsolacje i inne zloty familijne i zawsze jest pycha. Może po prostu zorganizowane imprezy są traktowane priorytetowo... Odpowiedz Link Zgłoś
supermenka99 Re: Sylwester 2011 14.10.10, 18:18 Ja też zdecydowanie NIE polecam Pietrzaków. Byłam na chrzcinach - porażka. Jedzenie sprawiało wrażenie jakby było z wesela organizowanego poprzedniego dnia :( Postanowiliśmy dać im kolejną szansę i pewnego dnia wybraliśmy się z mężem na kolację. Niestety :( Jedzenie zimne, przesolone. Szkoda pieniędzy. Słyszałam, że fajne imprezy są w Galopie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika24.24 Re: Sylwester 2011 15.10.10, 08:54 To w takim razie gdzie polecacie i u kogo tego Sylwestra bo u Pieyrzaków jak uzgodnione jedmomyślnie to Nie Odpowiedz Link Zgłoś
trosia10 Re: Sylwester 2011 17.10.10, 22:46 Monika, wybacz, ale łatwo się poddajesz ;-) > Cena ,menu ,wystój ,muzyka jak i m.in.przedział wiekowy jest ważny. Z tego zestawu tylko menu było omawiane - opinie nie były jednomyślne i żaden z recenzentów nie oceniał menu sylwestrowego, ani też nie uczestniczył w Sylwestrze u Pietrzaków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dianka89 Re: Sylwester 2011 11.12.10, 21:42 Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wojak999 Re: Sylwester 2011 12.12.10, 12:00 Po pierwsze do Sylwestra 2011 to jeszcze zostało ponad 380 dni. Póki co mogę pozrozmawiać o Sylwestrze 2010. W Zielonce polecam imprezę Sylwestrową w domu weselnym "Dworek" przy ul. Poniatowskiego. W tym roku cena zabawy dla pary wynosi 400 zł (bez alkoholu). W cenie wliczony jest kieliszek szampana na osobę. Wódkę należy przynieść sobie samemu. Zabawę prowadzi DJ. Bawiłem się tam dwa razy w minionych latach. Jedzenia, jak dla mnie nadmiar. Rozkład podawania posiłków podobny jak na weselach. Jeśli ma się dobre towarzystwo to zabawę można skończyc rano. Ubiegłorocznego Sylwestra zakończyłem o 6.00 rano w Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
1983mala Re: Sylwester 2011 13.12.10, 18:27 ROK TEMU BYŁAM NA SYLWESTRZE W SALI ,, DWOREK'' W ZIELONCE BYŁA ŚWIETNA ZABAWA, DJ. PUSZCZAŁ KAWAŁKI DLA MŁODSZYCH I STARSZYCH. JEDZENIE SMACZNE. TOWARZYSTWO W RÓŻNYM WIEKU.CENA NIE WYGÓROWANA. JEDYNYM MINUSEM TEJ SALI JEST TO ŻE MUSZĘ PRZYNIEŚĆ SWÓJ ALKOHOL. NA PEWNO POJAWIĘ SIĘ I W TYM ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
malon1916 Re: Sylwester 2011 12.12.10, 17:22 fajne imprezy są w Galopie , w tym problem że z tego co wiem to w Sylwester bedzie w dużym Galopie a tam może sie bawic nawet 300 osób .Byłem tam na takich dwóch imprezach i niestety to za dużo ludzi w kwestii obsługi kelnerskiej, temperatury podawanych dań, miejsca do tańczenia itd. A w ogóle to szkoda ze nikt z władz Zielonki nie pomyślał o Sylwestrze pod chmurka np. na pl.JPII zamiast np. kocertu Feel-- Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_240384 Re: Sylwester 2011 13.12.10, 19:40 Ja polecam sylwestra w sali weselnej Dworek. Tegoroczny sylwester będzie moim czwartym z rzędu w tym lokalu. Cena jest nie wygórowana, jedzenie super( dużo i dobre), muzyka dla każdego. Towarzystwo też super są osoby młode i starsze. Jedyną wadą jest to że alkohol musimy brać samemu(jeżeli można to uważać za wadę). Do niczego nie można się przeczepić. Naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś