amelka1974 31.01.11, 10:28 Co się stało ze stroną Daniela ? Od jakiegoś czasu nie działa. Było to jednak rzetelne źródło informacji o sprawach Zielonki. Macie jakieś informacje co się dzieje ? RM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piorek Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 13:58 Ponoć p. Daniel już nie chce (nie może?) jej prowadzić i podjął decyzję o trwałym zamknięciu serwisu. Przyczyn nie znam. Szkoda, bo wiele informacji podwał jako pierwszy, miał też najlepszy serwis informacyjny o naszych sportowcach. Tą drogę też chcę mu publicznie podziękować za zamieszczanie informacji nt. projektów Zielonkowskiego Forum Samorządowego, które do niego wysyłałem. Odpowiedz Link Zgłoś
leonzielony Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 14:14 Przyłączam się do podziękowań Panu Danielowi, pod względem niezależnej komunikacji społecznej jesteśmy całkowitą pustynią, jedyną formułą pozostaje forum. Warto pielęgnować tą możliwość i je aktywizować do wagi poruszanych tematów oraz temperatury dyskusji, z okresu ostatnich wyborów! Odpowiedz Link Zgłoś
baseciq Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 22:31 Nie, temperatury z wyborów to chyba nikt tutaj ponownie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_k84 Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 14:25 amelka1974 napisała: > Co się stało ze stroną Daniela ? Od jakiegoś czasu nie działa. Było to jednak rzetelne źródło informacji o sprawach Zielonki. Macie jakieś informacje co się dzieje ? > > RM Było to alternatywne do istniejących. A czy rzetelne? Różnie bywało. Ale to wcale nie jest wada. Po prostu, było odbiciem subiektywnych (niejednokrotnie bardzo subiektywnych i bardzo odosobnionych:-)))) odczuć Redagującego. Było JEGO opnią i JEGO głosem. Można było się z tym zgadzać lub nie. Ale dawało wybór i dawało również szanse na refleksję. I dlatego szkoda, że się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka1974 Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 15:05 "Było to alternatywne do istniejących. A czy rzetelne? Różnie bywało." Faktycznie - całkowicie zgadzam się z przedmówcą. Było to mocno subiektywne, ale, że często się z nim zgadzałem stąd moja opinia, że źródło zarazem rzetelne. Jeśli to prawda, że portal zniknie to będzie to spora strata zarówno dla zielonkowskich kibiców ale i osób śledzących wydarzenia społeczno kulturalne Zielonki. Tak czy inaczej przyłączam się do podziękowań Danielowi. Może to jednak nie ostateczna decyzja. pozdrawiam, RM Odpowiedz Link Zgłoś
waran3 Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 16:37 Jedyne medium z którym udało mi się nawiązać współpracę...szkoda. No nic spadam na Rade Miasta :-) Maciekk Odpowiedz Link Zgłoś
boskimessi Re: www.zielonka24.pl 05.02.11, 19:23 a co się stalo z najbardziej rzetelnym medium 2010? Miało powstać nowe 2011 i nic się nie wydarzyło. Miał być serial sędziowski, faryzeusze, saduceusze!? Odpowiedz Link Zgłoś
crosta Re: www.zielonka24.pl 07.02.11, 08:53 Nawet bez medium "faryzeusz 2010" istnieje, a ręka sprawiedliwości zbliża się wieeelkimi krokami... Cierpliwości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boskimessi Re: www.zielonka24.pl 09.02.11, 23:21 crosta, jak to, zbliża się? Już nie mogę się doczekać(tej ręki). Proponuję, żeby założyla siedmiomilowe buty. Już jeden straszył. Zalecam melissę. Odpowiedz Link Zgłoś
crosta Re: www.zielonka24.pl 16.02.11, 07:58 Ja nikogo nie straszę... nie mam takiej potrzeby ;) Proszę jedynie o cierpliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
boskimessi Re: www.zielonka24.pl 17.02.11, 21:43 jak jeszcze długo można być cierpliwym? Czekam od 1 stycznia cierpliwie, a cierpliwość przechodzi w zniecierpliwienie. Albo wóz, albo przewóz. Na razie wygląda na przewóz. poczekam na saduceusza Odpowiedz Link Zgłoś