Dodaj do ulubionych

www.zielonka24.pl

31.01.11, 10:28
Co się stało ze stroną Daniela ? Od jakiegoś czasu nie działa. Było to jednak rzetelne źródło informacji o sprawach Zielonki. Macie jakieś informacje co się dzieje ?

RM
Obserwuj wątek
    • piorek Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 13:58
      Ponoć p. Daniel już nie chce (nie może?) jej prowadzić i podjął decyzję o trwałym zamknięciu serwisu. Przyczyn nie znam. Szkoda, bo wiele informacji podwał jako pierwszy, miał też najlepszy serwis informacyjny o naszych sportowcach.

Tą drogę też chcę mu publicznie podziękować za zamieszczanie informacji nt. projektów Zielonkowskiego Forum Samorządowego, które do niego wysyłałem.
      • leonzielony Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 14:14
        Przyłączam się do podziękowań Panu Danielowi, pod względem niezależnej komunikacji społecznej jesteśmy całkowitą pustynią, jedyną formułą pozostaje forum. Warto pielęgnować tą możliwość i je aktywizować do wagi poruszanych tematów oraz temperatury dyskusji, z okresu ostatnich wyborów!
        • baseciq Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 22:31
          Nie, temperatury z wyborów to chyba nikt tutaj ponownie nie chce.
    • marek_k84 Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 14:25
      amelka1974 napisała:

> Co się stało ze stroną Daniela ? Od jakiegoś czasu nie działa. Było to jednak rzetelne źródło informacji o sprawach Zielonki. Macie jakieś informacje co się dzieje ?
      >
      > RM

Było to alternatywne do istniejących.
      A czy rzetelne? Różnie bywało.
      Ale to wcale nie jest wada.
      Po prostu, było odbiciem subiektywnych (niejednokrotnie bardzo subiektywnych i bardzo odosobnionych:-)))) odczuć Redagującego. Było JEGO opnią i JEGO głosem.
      Można było się z tym zgadzać lub nie. Ale dawało wybór i dawało również szanse na refleksję. I dlatego szkoda, że się skończyło.
      • amelka1974 Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 15:05
        "Było to alternatywne do istniejących. A czy rzetelne? Różnie bywało."

Faktycznie - całkowicie zgadzam się z przedmówcą. Było to mocno subiektywne, ale, że często się z nim zgadzałem stąd moja opinia, że źródło zarazem rzetelne.
        Jeśli to prawda, że portal zniknie to będzie to spora strata zarówno dla zielonkowskich kibiców ale i osób śledzących wydarzenia społeczno kulturalne Zielonki.
        Tak czy inaczej przyłączam się do podziękowań Danielowi. Może to jednak nie ostateczna decyzja.
        pozdrawiam, RM
        • waran3 Re: www.zielonka24.pl 31.01.11, 16:37
          Jedyne medium z którym udało mi się nawiązać współpracę...szkoda.
          No nic spadam na Rade Miasta :-)
          Maciekk

• boskimessi Re: www.zielonka24.pl 05.02.11, 19:23
        a co się stalo z najbardziej rzetelnym medium 2010? Miało powstać nowe 2011 i nic się nie wydarzyło. Miał być serial sędziowski, faryzeusze, saduceusze!?
        • crosta Re: www.zielonka24.pl 07.02.11, 08:53
          Nawet bez medium "faryzeusz 2010" istnieje, a ręka sprawiedliwości zbliża się wieeelkimi krokami...
          Cierpliwości ;)
          • waran3 Re: www.zielonka24.pl 07.02.11, 09:47
            Wow! To nam krosta wyskoczyła :-))
          • boskimessi Re: www.zielonka24.pl 09.02.11, 23:21
            crosta, jak to, zbliża się? Już nie mogę się doczekać(tej ręki). Proponuję, żeby założyla siedmiomilowe buty. Już jeden straszył. Zalecam melissę.
            • crosta Re: www.zielonka24.pl 16.02.11, 07:58
              Ja nikogo nie straszę... nie mam takiej potrzeby ;)
              Proszę jedynie o cierpliwość :)
              • boskimessi Re: www.zielonka24.pl 17.02.11, 21:43
                jak jeszcze długo można być cierpliwym?
                Czekam od 1 stycznia cierpliwie, a cierpliwość przechodzi w zniecierpliwienie.
                Albo wóz, albo przewóz. Na razie wygląda na przewóz.
                poczekam na saduceusza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka