zonqa 05.06.12, 10:23 potrzebuję namiarów na dr Sanocką, wiem że przyjmuję w Multi Medice a czy może gdzieś indziej najchętniej na NFZ ale każdy kontakt mile widziany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy_agusiak Re: dr Ila Sanocka kontakt 07.06.12, 01:57 Pani doktor przyjmuje na NFZ przy ul.Remiszewskiej na Targówku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zonqa Re: dr Ila Sanocka kontakt 12.06.12, 11:46 Dzięki za info wygrzebałam w necie ten adres ale zapisałam się dopiero na 12.07 :( a w szpitalu w Wołominie to już w ogóle termin na 30.07 Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_agusiak Re: dr Ila Sanocka kontakt 20.06.12, 09:36 Nie ma sprawy polecam się na przyszłość:) Co do terminów to wiem że niestety są odległe ale naprawdę warto poczekać ,świetna lekarka. Jeszcze jedna rzecz wybierz się troszkę wcześniej na tę wizyte gdyż bedac tam pierwszy raz wypełniasz kilka papierków. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zonqa Re: dr Ila Sanocka kontakt 21.06.12, 11:20 chętnie daje skierowania na badania np piersi, tarczycy, cytologię?? Czy na miejscu wykonuje USG?? Byłam u niej raz w Multimedice i wydala mi się bardzo miła i przy tym bardzo się przejęła moim stanem (potwierdzenie ciąży) i fajnie wszystko tłumaczyła. Dlatego teraz mi zależy na chodzeniu do niej Odpowiedz Link Zgłoś