Dodaj do ulubionych

Pytania i odpowiedzi do KI

27.11.14, 16:54
Czytaliście? Co o nich sądzicie?
Obserwuj wątek
    • jakubczakmarek Re: Pytania i odpowiedzi do KI 28.11.14, 08:22
      Ładne słowa bez konkretów, niby GD - bis. Zachowanie po I turze - nie będę komentował. Szkoda ze KI tak szybko swoja karierę kończy. No i szkoda następnych czterech lat w Zielonce.
      • lech_zielenkiewicz Re: Pytania i odpowiedzi do KI 28.11.14, 14:24
        Ponieważ w I turze głosowałem na Dorotę Bienias, aby świadomie zagłosować w II turze potrzebuję argumentów aby poprzeć Iwandowskiego lub Dudzikia. W odpowiedziach na Fb, Iwandowski mnie nie przekonał, Dudzik oprócz wywieszenia nowych banerów nie zrobił nic. Za radą premier Kopacz w niedzielę idę zagłosować i jestem zmuszony skreślić obu kandydatów.
        • 1234alex Re: Pytania i odpowiedzi do KI 28.11.14, 17:38
          Nie ma co się obrażać na rzeczywistość. Z dwojga złego to chyba lepszy ten Iwandowski, przynajmniej grzywą nie zarzuca.
          Dzisiaj w autobusie LZ ludzie nadali GD ksywkę "leń". Chyba ten autobus długo nie pojeździ.
          • michal_prickstein Re: Pytania i odpowiedzi do KI 30.11.14, 22:57
            Czy zarabiając miesięcznie 5k ktokolwiek planuje domowy budżet na 7k? Nikt. Na mój glos może liczyć kandydat i rada która budżet na 2016 uchwali z zerowym zadłużeniem bieżący. Dość inwestowania w sytuacji gdy stare kredyty są niespłacone. Niestety żaden z nich nie spełnia kryteriów by liczyć na moje poparcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka