kama2201 06.05.15, 19:49 Gratulacje dla laureatów nagrody Towarzystwa Przyjaciół Zielonki.Szczególnie dla kolegi z forum.PozdKM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_prickstein Re: Mutka vel Zielonka 06.05.15, 20:10 A dziękuję serdecznie. Cieszę się, że w końcu doceniono mój wkład w życie miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
karo-777 Re: Mutka vel Zielonka 06.05.15, 20:25 o rany Narodowiec nagrodzony i doceniony ???? jak to???? to przez ten ciemnogród który jest w Zielonce i całym powiecie???? ....... takie myśli pewno się ,,kołaczą" w ,,mózgownicy " niejakiego teczowo -lemingowego po-wiata. Z mojej strony szczere gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
po-wiatowy Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 00:27 michal_prickstein napisał(a): > A dziękuję serdecznie. Cieszę się, że w końcu doceniono mój wkład w życie miast > a. Zaraz, zaraz... Wśród laureatów nie ma michała pricksteina.... Czyżby ktoś się zdekonspirował, przez nieuwagę logując się z anonimowego konta na gazeta.pl ?? :))))))))))))))))))) Ale wpadka, teraz już się sporo wyjaśniło..... Jeśli konto jest " jajcarskie" to nagroda jak rozumiem w kategorii " kabaretowej " ( super pomysł, nietuzinkowe wykonanie ) ? Jeśli na serio, to wypada Panu serdecznie podziękować bo dzięki wpisom pod wzmiankowanym loginem, jest Pan najlepszą antyreklamą dla ruchu narodowego i całej skrajnie prawicowej sceny politycznej, więc wykonuje pan w sumie kawał dobrej roboty pro publico bono. Nawet te smardze można Panu darować !! Dziękuję i Serdecznie Panu Gratuluje !! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_prickstein Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 10:03 Panowie, bo prawdziwy Lech Zielenkiewicz się zdenerwuje. Wykorzystałem anonimowe podziękowania p. Kamy by ogrzać się w blasku czyjejś chwały. No, oczywiste że nie jestem Lechem a Michałem. Do zobaczenia przy urnach w niedzielę. Nie zmarnujcie głosu - głosujcie na Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
po-wiatowy Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 10:07 A świstak siedzi i zawija... Kłamstwa specjalnością tzw. stronnictw narodowych ?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_prickstein Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 10:17 Czy ty naprawdę nie odróżniasz żartu od kłamstwa? Mój wpis gdzie dziękuję za nagrodę jest żartem. Zeznania Bula przed sądem, że niczego nie pamięta - są kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
po-wiatowy Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 10:26 :-D:-D Zostawmy to Panie ., tzn michale prickstein...;-) Jak już wspomniałem suma sumarum robi Pan dużo dobrego dla polskiej demokracji więc nie ma sensu zajmować się detalami ! Odpowiedz Link Zgłoś