Dodaj do ulubionych

Mutka vel Zielonka

06.05.15, 19:49
Gratulacje dla laureatów nagrody Towarzystwa Przyjaciół Zielonki.Szczególnie dla kolegi z forum.PozdKM.
Obserwuj wątek
    • michal_prickstein Re: Mutka vel Zielonka 06.05.15, 20:10
      A dziękuję serdecznie. Cieszę się, że w końcu doceniono mój wkład w życie miasta.
      • karo-777 Re: Mutka vel Zielonka 06.05.15, 20:25
        o rany Narodowiec nagrodzony i doceniony ???? jak to???? to przez ten ciemnogród który jest w Zielonce i całym powiecie???? ....... takie myśli pewno się ,,kołaczą" w ,,mózgownicy " niejakiego teczowo -lemingowego po-wiata.

Z mojej strony szczere gratulacje
      • po-wiatowy Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 00:27
        michal_prickstein napisał(a):

> A dziękuję serdecznie. Cieszę się, że w końcu doceniono mój wkład w życie miast
        > a.

Zaraz, zaraz...

Wśród laureatów nie ma michała pricksteina....

Czyżby ktoś się zdekonspirował, przez nieuwagę logując się z anonimowego konta na gazeta.pl ?? :)))))))))))))))))))
        Ale wpadka, teraz już się sporo wyjaśniło.....

Jeśli konto jest " jajcarskie" to nagroda jak rozumiem w kategorii " kabaretowej " ( super pomysł, nietuzinkowe wykonanie ) ?
        Jeśli na serio, to wypada Panu serdecznie podziękować bo dzięki wpisom pod wzmiankowanym loginem, jest Pan najlepszą antyreklamą dla ruchu narodowego i całej skrajnie prawicowej sceny politycznej, więc wykonuje pan w sumie kawał dobrej roboty pro publico bono.
        Nawet te smardze można Panu darować !!

Dziękuję i Serdecznie Panu Gratuluje !!
        • michal_prickstein Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 10:03
          Panowie, bo prawdziwy Lech Zielenkiewicz się zdenerwuje. Wykorzystałem anonimowe podziękowania p. Kamy by ogrzać się w blasku czyjejś chwały. No, oczywiste że nie jestem Lechem a Michałem. Do zobaczenia przy urnach w niedzielę. Nie zmarnujcie głosu - głosujcie na Kowalskiego.
          • po-wiatowy Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 10:07
            A świstak siedzi i zawija...

Kłamstwa specjalnością tzw. stronnictw narodowych ??
            • michal_prickstein Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 10:17
              Czy ty naprawdę nie odróżniasz żartu od kłamstwa?
              Mój wpis gdzie dziękuję za nagrodę jest żartem.
              Zeznania Bula przed sądem, że niczego nie pamięta - są kłamstwem.
              • po-wiatowy Re: Mutka vel Zielonka 07.05.15, 10:26
                :-D:-D

Zostawmy to Panie ., tzn michale prickstein...;-)

Jak już wspomniałem suma sumarum robi Pan dużo dobrego dla polskiej demokracji więc nie ma sensu zajmować się detalami !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka