Dodaj do ulubionych

ogromna ilość białego śluzu

22.02.13, 09:25
Witam. Wczoraj idąc ulicą miałam uczucie jakbym zwyczajnie zsiusiała się w majtki. Wstąpiłam więc do łazienki żeby zobaczyć co się stało. Okazało się że wyleciało ze mnie bardzo dużo gęstego białego może lekko żółtego śluzu. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Bolą mnie jajniki. Nie umiem sobie wyliczyć do końca dni płodnych ponieważ mam nieregularne miesiączki. Dodam, że ostatnią miesiączkę miałam 8 lutego z przerwą jednodniową, a 13 lutego współżyłam. Dlaczego coś takiego mi się zdarzyło? Martwię się.
Obserwuj wątek
    • railly Re: ogromna ilość białego śluzu 22.02.13, 14:51
      Opis wskazuje na śluz płodny, tym bardziej że jesteś w 15 dc.
    • horpyna4 Re: ogromna ilość białego śluzu 23.02.13, 09:49
      Dni płodnych się nie wylicza, tylko ustala na podstawie objawów, m.in. takich, jak właśnie zaobserwowałaś. Zajrzyj do linkowni u góry strony i dokształć się trochę w tej dziedzinie, bo naprawdę warto. Poza tym zacznij mierzyć temperaturę zgodnie z tym, co przeczytasz, wtedy przewidzisz dość dokładnie koniec każdego cyklu, choćby były one najbardziej nieregularne. I będziesz wiedzieć, kiedy w danym cyklu masz dni na bank niepłodne - to chyba pożyteczna informacja?
    • bystra_26 cykl miesiączkowy - wiedza 23.02.13, 20:55
      Poczytaj sobie o przebiegu cyklu miesiączkowego (np. w wikipedii), a wiele Twoich niepokojów się rozwieje. Dobrze by było wiedzieć, kiedy ma się dni płodne, a kiedy niepłodne, jeśli się współżyje, prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka