kicia73 Re: Co się stało z praktycznymprzewodnikiem? 20.02.05, 22:22 No właśnie, co się stało? Odpowiedz Link
reszka2 Re: Co się stało z praktycznymprzewodnikiem? 21.02.05, 07:20 Ja mam nadzieję że li tylko rozkosze stanu babcinego (PP została babcią pod koniec ubiegłego roku) odrywają ja od komputera. Lub też kurs instruktorów NPR. Czyli innymi słowy coś przyjemnego. Praktycznyprzewodniku, odezwij się! Odpowiedz Link
zamia1 Re: Burczykowa wylana zwolnił się etat 21.02.05, 14:34 Mam nadzieję, że obie wrócą. Odpowiedz Link
burczykowa Zamio 21.02.05, 17:15 Nigdzie nie odeszłam. Musiałam cos przemysleć i przedyskutować. Jeśli wejdę na drogę niemerytorycznych dysput, to walnij mnie zdrowo- proszę :) :) :) Obiecuję, że nie dam sie więcej sprowokować. Odpowiedz Link
reszka2 Re: Burczykowa wylana zwolnił się etat 21.02.05, 16:06 A kto wylał Burczykową? Bo ja nie i nic nie wiem na ten temat. Odpowiedz Link
burczykowa Re: Burczykowa wylana zwolnił się etat 21.02.05, 17:11 To ciekawe, bo nie dostałam od Ciebie żadnego wypowiedzenia ze skutkiem natychmiastowym ani świadectwa pracy ;) Odpowiedz Link
artus1231 Re: To było do jur_gora 21.02.05, 20:25 A ja się cieszę, że post jur_gora to była tylko... prowokacja. Bo przez moment dałem się nabrać i pomyślałem, że to kolejne forum z świerzbiącymi nożyczkami :) Jesteśmy dorośli, każdy ma mózg i klawiaturę. Jeśli czuje się atakowany, niech się broni. Nie przesadzajmy z tą przedelikatnością. Reszko, jesteś fajną dziewczyną :) Odpowiedz Link
praktycznyprzewodnik Jakos zyje sie po trochu 22.02.05, 21:28 A Franus ma juz ponad 7 kilo i wyglada troche jak jego mama, troche jak wujki i siostry, a nawet troche jak ja jak bylam mala.... Ciagle mi sie wydaje, ze to nasz Najmlodszy ! Corce tez zdarza sie z rozpedu nazywac go imieniem Najmlodszego, a Wujek ma juz 13 lat. Odpowiedz Link