mona819 07.12.05, 15:21 czyli w okresie owulacji sluz powinien byc juz bialy czy wciaz rozciagliwy jak bialko kurze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastet7 Re: owulacja 08.12.05, 07:39 Ja się spotkałam z różnymi opiniami: jedne mówia, że ostatni dzień śluzu "kurzego";-) to dzień owulacji, a inne - że dopiero następny dzień to owu... U mnie z reguły to ostatni dzień śluzu. Odpowiedz Link
horpyna4 Re: owulacja 09.12.05, 10:30 Nie wszystkie kobiety odczuwają przy owulacji ból po jednej stronie podbrzusza, który ustępuje po pęknięciu pęcherzyka. Ale i u tej samej kobiety ból bywa różny w kolejnych cyklach. Myślę, że warto jednak zwrócić uwagę na ten objaw, wtedy odpowiedź na postawione pytanie będzie łatwiejsza. Aha, ból ten może być kojarzony ze wzdęciami, a w skrajnym przypadku nawet z zapaleniem wyrostka. Czyli może być odczuwany, ale niewłaściwie skojarzony. Odpowiedz Link
majkabis Re: owulacja 09.12.05, 20:33 Tu zapewne znajdziesz odpowiedź: www.npr.prolife.pl/sluz.htm Odpowiedz Link