eilian 28.11.06, 21:44 Oto jak postrzega sie w spoleczenstwie NPR: wiadomosci.onet.pl/1440889,11,1,0,120,686,item.html nawet mnie, osobe ktora zapoznaje sie dopiero z npr to zdziwilo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janeczka-nan Re: stereotyp npr=kalendarzyk 29.11.06, 09:50 Wkurza mnie to NPR równa się kalendarzyk. NPR -metoda dla głupich katolików, niewykształconych, niedouczonych, którzy mają przynajmniej piątkę oczywiście nieplanowanych dzieci. I do tego bieda. Ciemnota. Mam takie rważenie, że tak pokazują NPR media. ech... Odpowiedz Link
maalza Re: stereotyp npr=kalendarzyk 29.11.06, 11:06 Ale przynajmniej istnieje grupa ludzi, którzy myslą o NPR tak, jak się powinno mysleć. Tym się pocieszajmy, drogie foremki:) Przynajmniej swoje otoczenie mozna dokształcic w tym zakresie, skoro się nie da wyedukowac całego społeczeństwa. Odpowiedz Link
pacsirta Re: stereotyp npr=kalendarzyk 29.11.06, 19:21 No właśnie! A najgorsze, że każda opiniotwórcza gazeta, do naturalnych metod zalicza przede wszystkim kalendarzyk, który z NPR nie ma nic wspólnego, poza tym, że nie ingeruje w naturę. Włos się jeży na głowie! Odpowiedz Link
chicarica Re: stereotyp npr=kalendarzyk 29.11.06, 21:22 Tak powszechne, jak mylenie postinoru z tabletką poronną. Odpowiedz Link
mia_mala Re: stereotyp npr=kalendarzyk 30.11.06, 12:17 Szkoda nerwów, zeby wchodzić na takie strony - ja widzialam to wczoraj i caly dzien potem chodzilam wściekła. Najbardziej mnie "rozwala" jak mnie ktoś odsyła do ciemnogrodu sam bedąc ciemnym jak tabaka w rogu. Ech..Smutne to wszystko. Dobrze ze tu sie mozna poczuc normalnie. Dzieki Wam za to :) Odpowiedz Link