Dodaj do ulubionych

na ile przed @ spada tempka?

17.05.07, 10:45
jestem teraz w 13 dpo i 26dc, tempka cały czas ponad linią podstawową (poza
jednym spadkiem 4 dni temu)Cykle 28 dni zegarkowo:). I tak się zastanawiam,
kiedy pierwsze oznaki nadchodzacej @, bo ciążowych brak:(
Obserwuj wątek
    • mjulka Re: na ile przed @ spada tempka? 17.05.07, 10:48
      wrzucam wykres, gdyby ktoś miał ochotę podejrzeć:):
      www.fertilityfriend.com/home/19d960
      • bystra_26 każda ma inaczej 17.05.07, 11:00
        Najczęsciej spada dzień, dwa przed, ale są też kobiety, którym sapada dopiero w
        czasie @. Nie ma więc reguły.
    • 3mama3 Re: na ile przed @ spada tempka? 17.05.07, 12:05
      U mnie temp spada dzień przed @, ale to nie reguła dla każdego.
      Mierz dalej. Każda wyższa temp zwiększa prawdopodobieństwo ciąży. A co do
      objawów ciążowych na tak wczesnym etapie, to u siebie (trzy ciąże) nigdy nie
      zaobserwowałam. Jedynie wyższe temp potwierdzały ciążę, no i po kilkunastu
      wyższych wizyta u ginekologa. Mdłości, powiększone piersi przyszły później.

Życzę Ci samych wyższych temp w najbliższych dniach, miesiącach:)
      Kasia
      • aishka2307 Re: na ile przed @ spada tempka? 17.05.07, 12:48
        U mnie dzień przed @
        • aregiec Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 13:06
          Widziałam Twój wykresik :) Na razie nie masz sie czym przejmować bo tempka jest
          wysoko i bardzo ustabilizowana, to dobrze wróży :) A ten spadek sprzed kilku
          dni mogl być spowodowany implantacja I tego Ci życze z całego serducha :)
          A u mnie 6dpo i tez czekam...
          • ivinka275 Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 13:37
            Ale wszędobylskie, tu Was znalazłam :)
            Raz dwa wracać do naszego wątku :)
            Mjulka, tylko bez paniki!
          • lola1231 Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 13:52
            Aregiec, Twoj post po prostu mnie zelektryzował! Bardzo pozytywnie - gdzieś
            czytałam,że implantacja następuje mniej więcej po 7 dniach - spójrz pliiis na
            mój wykresik -> www.fertilityfriend.com/home/19d983 skoro przy implantacji jest
            spadek tempki (u mnie był dokładnie wczoraj) a do implantacji dochodzi w 7 dniu,
            a ja przytulanko miałam 7 maja, czyli coś 9 dni, czy to znaczy ze być może mam
            szanse na fasolkę?? martwi mnie jedno- wczoraj miałam takie małe krwawienie - a
            dziś rano plamiennie... ciekawe czy to coś może oznaczać- poza być może akcjami
            potabletkowymi.
            pozdro bardzo mocno :))
            • ivinka275 Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 14:11
              Lola, plamienie też może być oznaką implantacji, mówi się wtedy o
              plamieniu/krwawieniu implantacyjnym, życzę Ci, zeby u Ciebie to było to :) Ale
              proszę spokojnie, nie nakręcamy się, nie nie nie :)
              • mjulka Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 19:27
                u nas jakiś marazm w wątku :)
                nie panikuję, tym bardziej, że test ujemny, więc się już odpowiednio
                nastroiłam:)
                • wiosenka1 Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 22:44
                  wszędobylskie wykresiary
            • aregiec lola1231... 17.05.07, 14:26
              Wiesz ja tak naprawde jestem bardzo poczatkująca w temacie bo dopiero kilka
              cykli obserwacji za mną ale czytałam gdzieś, że taki spadek implantacyjny jest
              mozliwy więc życze Ci zeby to było własnie to :) A gdzie mierzysz tempki?
              • lola1231 ja mierzę w ustach.... 17.05.07, 14:47
                .. ale mialam 1 i 2 faze taką skaczącą, ze matko moja jedyna - i od następnego
                cyklu mialam przeskoczyć na mierzenie w pochwie. to moj 2gi cykl obserwacyjny
                dopiero i jakoś tak się nie łapię jeszcze do końca w tym co widze na wykresach-
                ale solidnie interpretuję wszelkie "dostępne" cykle hehe
    • lola1231 no i za przeproszeniem dupa kochane dziewczęta... 19.05.07, 16:57
      zaczęło się plamienie i prędzej się okresu spodziewam niż fasolki - co prawda
      by była nie planowana, ale fajnie było patrzeć na wykresik i myśleć, że może,
      może...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka