mjulka 17.05.07, 10:45 jestem teraz w 13 dpo i 26dc, tempka cały czas ponad linią podstawową (poza jednym spadkiem 4 dni temu)Cykle 28 dni zegarkowo:). I tak się zastanawiam, kiedy pierwsze oznaki nadchodzacej @, bo ciążowych brak:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjulka Re: na ile przed @ spada tempka? 17.05.07, 10:48 wrzucam wykres, gdyby ktoś miał ochotę podejrzeć:): www.fertilityfriend.com/home/19d960 Odpowiedz Link
bystra_26 każda ma inaczej 17.05.07, 11:00 Najczęsciej spada dzień, dwa przed, ale są też kobiety, którym sapada dopiero w czasie @. Nie ma więc reguły. Odpowiedz Link
3mama3 Re: na ile przed @ spada tempka? 17.05.07, 12:05 U mnie temp spada dzień przed @, ale to nie reguła dla każdego. Mierz dalej. Każda wyższa temp zwiększa prawdopodobieństwo ciąży. A co do objawów ciążowych na tak wczesnym etapie, to u siebie (trzy ciąże) nigdy nie zaobserwowałam. Jedynie wyższe temp potwierdzały ciążę, no i po kilkunastu wyższych wizyta u ginekologa. Mdłości, powiększone piersi przyszły później. Życzę Ci samych wyższych temp w najbliższych dniach, miesiącach:) Kasia Odpowiedz Link
aregiec Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 13:06 Widziałam Twój wykresik :) Na razie nie masz sie czym przejmować bo tempka jest wysoko i bardzo ustabilizowana, to dobrze wróży :) A ten spadek sprzed kilku dni mogl być spowodowany implantacja I tego Ci życze z całego serducha :) A u mnie 6dpo i tez czekam... Odpowiedz Link
ivinka275 Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 13:37 Ale wszędobylskie, tu Was znalazłam :) Raz dwa wracać do naszego wątku :) Mjulka, tylko bez paniki! Odpowiedz Link
lola1231 Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 13:52 Aregiec, Twoj post po prostu mnie zelektryzował! Bardzo pozytywnie - gdzieś czytałam,że implantacja następuje mniej więcej po 7 dniach - spójrz pliiis na mój wykresik -> www.fertilityfriend.com/home/19d983 skoro przy implantacji jest spadek tempki (u mnie był dokładnie wczoraj) a do implantacji dochodzi w 7 dniu, a ja przytulanko miałam 7 maja, czyli coś 9 dni, czy to znaczy ze być może mam szanse na fasolkę?? martwi mnie jedno- wczoraj miałam takie małe krwawienie - a dziś rano plamiennie... ciekawe czy to coś może oznaczać- poza być może akcjami potabletkowymi. pozdro bardzo mocno :)) Odpowiedz Link
ivinka275 Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 14:11 Lola, plamienie też może być oznaką implantacji, mówi się wtedy o plamieniu/krwawieniu implantacyjnym, życzę Ci, zeby u Ciebie to było to :) Ale proszę spokojnie, nie nakręcamy się, nie nie nie :) Odpowiedz Link
mjulka Re: Mjulka spokojnie :) 17.05.07, 19:27 u nas jakiś marazm w wątku :) nie panikuję, tym bardziej, że test ujemny, więc się już odpowiednio nastroiłam:) Odpowiedz Link
aregiec lola1231... 17.05.07, 14:26 Wiesz ja tak naprawde jestem bardzo poczatkująca w temacie bo dopiero kilka cykli obserwacji za mną ale czytałam gdzieś, że taki spadek implantacyjny jest mozliwy więc życze Ci zeby to było własnie to :) A gdzie mierzysz tempki? Odpowiedz Link
lola1231 ja mierzę w ustach.... 17.05.07, 14:47 .. ale mialam 1 i 2 faze taką skaczącą, ze matko moja jedyna - i od następnego cyklu mialam przeskoczyć na mierzenie w pochwie. to moj 2gi cykl obserwacyjny dopiero i jakoś tak się nie łapię jeszcze do końca w tym co widze na wykresach- ale solidnie interpretuję wszelkie "dostępne" cykle hehe Odpowiedz Link
lola1231 no i za przeproszeniem dupa kochane dziewczęta... 19.05.07, 16:57 zaczęło się plamienie i prędzej się okresu spodziewam niż fasolki - co prawda by była nie planowana, ale fajnie było patrzeć na wykresik i myśleć, że może, może... Odpowiedz Link