iza30_1979 05.10.07, 20:55 dzis jest moj drugi dzien cyklu kiedy powinnam zrobic pierwszy raz test owulacyjny nigdy ich nie robilam wiec nie mam pojecia mozecie cos doradzic pozdr. iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza30_1979 Re: kiedy test owulacyjny 05.10.07, 21:11 dodam ze starmy sie z mezem o dziecko Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: kiedy test owulacyjny 06.10.07, 18:52 mysle że ok 8 dc, ale pamietaj testy czasem nie wychodza, a to wcale nie swiadczy że owu nie ma Odpowiedz Link
horpyna4 Re: kiedy test owulacyjny 06.10.07, 20:58 Wiem, że jestem nudna i powtarzam się, ale przede wszystkim zwróć uwagę na śluz. To pewniejsze, niż testy owulacyjne, zwłaszcza w połączeniu z mierzeniem temperatury. Jeżeli już chcesz testować, to poczekaj na śluz płodny, bo przeważnie pojawia się na kilka dni przed owulacją. I nie poprzestawaj na samym testowaniu, tylko działaj - plemniki żyją w śluzie płodnym kilka dni i doczekają owulacji, a jak będziesz czekać na owulację, to może być za późno. Jajeczko żyje krótko. Odpowiedz Link
iza30_1979 Re: kiedy test owulacyjny 06.10.07, 22:01 obserwuje sluz i mierze tempke juz od kilku miesiecy tempki ladne rosna ale mam problem z sluzem nie moge go zbadac bo prawie wogole go nie wyczuwam dlatego postanowilam zatestowac jesli do konca roku nic sie nie uda to po nowym roku odwiedze lekarza razem z mezem pozdr. iza Odpowiedz Link
horpyna4 Re: kiedy test owulacyjny 06.10.07, 22:16 Niektórym dziewczynom pomaga olej z wiesiołka, jest po nim wyraźny i obfity śluz. Może warto spróbować? Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: kiedy test owulacyjny 06.10.07, 22:21 Horpyna mów to forumkom do znudzenia, my tu wszystkie na etacie, ha ha. pozdrówka. Odpowiedz Link
iza30_1979 Re: kiedy test owulacyjny 06.10.07, 22:46 biore wiesiolka od kilku miesiecy i dziennie pije magnez i nic zadnej poprawy :/ pozdr. iza Odpowiedz Link
horpyna4 Re: kiedy test owulacyjny 07.10.07, 10:53 Jeszcze jeden sposób - należy starać się wtedy, kiedy masz największy apetyt na seks. Natura dąży do przedłużenia gatunku i u większości kobiet tak się dzieje. Chyba, że należysz do mniejszości. Ale spróbuj zwrócić uwagę właśnie na to. Na pewno nie zaskodzi. Odpowiedz Link
iza30_1979 Re: kiedy test owulacyjny 07.10.07, 13:27 najwieksza ochote na seks mam wtedy kiedy jest miesiaczka niestety :) no nic zatestuje okolo 8dc i zobaczymy jak to bedzie pozdr. iza Odpowiedz Link