kre-cha 10.10.07, 10:01 mam pytanie, czy regułą jest skok temperatury na niższą w momencie przyjścia @? Czy jest możliwe, zeby temperatura nie spadła nawet o jedną kreskę ? pozdrawiam Paula Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacitadelle Re: temperatura a @ 10.10.07, 10:40 > Czy jest możliwe, zeby temperatura nie spadła nawet o jedną kreskę ? oczywiście, że możliwe. na dowód pokazuję jeden z moich cykli: www.fertilityfriend.com/home/144238/?a=2585470&u=1& u mnie często się tak dzieje, że tempka spada dopiero w trakcie miesiączki, czasem nawet dopiero od 5-6 dnia cyklu. Odpowiedz Link
lacitadelle link raz jeszcze: 10.10.07, 10:53 www.fertilityfriend.com/home/144238/?a=2585470&u=1& mam nadzieję, że zadziała :) Odpowiedz Link
horpyna4 Re: temperatura a @ 10.10.07, 11:17 Możliwy jest spadek w trakcie @, a nawet po. Reguła działa tylko w drugą stronę - jeżeli pojawił się spadek, przyjdzie @. Jest to różnica między warunkiem koniecznym, a dostatecznym. Spadek temperatury jest warunkiem dostatecznym, żeby pojawiła się @. Ale nie jest koniecznym. Może zdarzyć się krwawienie w terminie @ w ciąży. Ale temperatura utrzymuje się wtedy dalej. Jeżeli pojawiła się jednak @ bez spadku temperatury, to i tak za kilka dni temperatura spadnie. Trzeba po prostu dalej mierzyć temperaturę. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: temperatura a @ 10.10.07, 21:36 link do ff wstawia się tak: po lewej kliknij sharing, dalej home page setup, i pod your charting ...masz linka do wykresu Odpowiedz Link