murena37 06.04.16, 16:13 Kto wrócił z hotelu Aurora Oriental Bay. Jakie są warunki, w którym budynku najlepiej się zakwaterować, jakie jedzonko, obsługa a najważniejsza rafa czy ładna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rszalc Re: hotel 07.04.16, 07:52 www.wakacje.pl/forum/egipt/779380-egiptowo-lista-wylotowa-zdjecia-i-rozmowy-o-wszystkim?filter_time=time_lastweek Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: hotel 07.04.16, 11:07 Byłam .Jedzenie raczej skromne -ale da się przeżyć .Pokoje ,pościel czysta .Kilka basenów .Do plaży przejście przez ulicę ,ale to nie problem-stoi sobie facet i pilnuje bezpieczeństwa.TO NIE Kair gdzie jest duży ruch.Tam przejedzie coś od czasu do czasu.Plaża czysta ,można na miejscu zjeść obiad jak i przekąski no i oczywiście są napoje.Morze cudowne wejście do wody bez problemowe dla wszystkich /umiejących pływać jak i dla tych co nie umieją /-bezpiecznie dla dzieci . Rafa cudowna -bardzo dużo ryb ,żółwi itp.Leżaków było dużo . Alkohol mocno rozcieńczony .Jak ktoś musi to lepiej kupić na lotnisku.Dla mnie największy problem to była odległość hotel -plaża ,było bardzoooo gorąco a ja mam już trochę lat .Moi młodzi przyjaciele nie narzekali ,dla nich ta odległość to bułka z masłem.Udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: hotel 07.04.16, 11:17 O pokoje najlepiej poprosić blisko recepcji ,wtedy jest wszędzie blisko .Zauważyłam ,że nasi goście byli lokowani w odległych "blokach" -bungalowach /ale nie jest to bardzo duża odległość /.Pokoje są porównywalne . Odpowiedz Link Zgłoś