barta1 11.02.06, 16:13 Tym razem ponoć na 100% legendarna OMEGA wystąpi we Wrocławiu 27 maja tego roku.Informacja z Omega Fan Club Polska. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barta1 Re: Zespół OMEGA we Wrocławiu 27.02.06, 11:49 Też się cieszę, tym bardziej, że zespół zapowiadał się u nas już przez wiele lat i nic z tego nie wychodziło.Tym razem to, że koncert dojdzie skutku jest wielce prawdopodobne.Żałuję bardzo, że węgierskie kapele tak żadko u nas goszczą i, że w ogóle nie są w Polsce znane, szczególnie te nowsze.A jest czego żałować bo są bardzo dobre.Nie chcę tu wyliczać mało komu u nas znanych nazw,ale nie mogę się powstrzymać od wymienienia tych, które najbardziej lubię: SUPERNEM, HOOLIGANS, JUNKIES, ZORALL, Rapülők, Anima Sound System, Emil Rules. Jeśli gdzieś przy jakiejś okazji Natkniecie się na te grupy, lub być może Znacie je już, Napiszcie proszę co o nich Sądzicie.Może Znacie jakieś inne, które Waszym zdaniem są warte polecenia? Odpowiedz Link
barta1 Re: Zespół OMEGA we Wrocławiu 27.02.06, 16:06 dyndu_dyndu napisał: > Hobo Blues Band, Republic. Tak te zespoły znam.To "seniorzy" szczególnie HOBO B.B.Obie kapele mają w swym dorobku pewne polonica H.B.B-" Kavehaz Varsoban", a REPUBLIC-" Varsó hiába várod" z płyty "Mohikán" z 2004 roku.w 2005 wydali bardzo dobrą płytę "1 Magyarország, 1 Mennyország" Odpowiedz Link
waldek1955 Re: Zespół OMEGA we Wrocławiu 28.02.06, 07:18 Kochani, w mlodosci bylem fanem OMEGI. Minelo juz troche lat od tego czasu. Teraz mieszkam daleko od Polski. Moze ktos ma jakies nagrania, plyty, CD tego zespolu lub innych z muzyka wegierska ? Moze by mi mogl podeslac ?! Chetnie zrewanzuje sie czyms innym za to. Serdecznie pozdrawiam, Waldek Rakoczy. Odpowiedz Link
barta1 Re: Zespół OMEGA we Wrocławiu 28.02.06, 12:58 Witam Polecam stronę Magyarzene.lap.hu Znajdziecie tu adresy stron wielu węgierskich kapel a w wielu z nich udostępnione clipy i mp3 Odpowiedz Link