23.03.19, 16:31
kupiłam spirulinę i teraz się zastanawiam czy nie narobię sobie większej szkody niż pożytku, nie ukrywam, że zakup spowodowany był chęcią zrzucenia paru kg, mam niedoczynność tarczycy i utrata najmniejszego kilograma to cud, ale skoro ta cała spirulina to białko to czy nie narobię sobie większych mięśni ud, jeżdżę co drugi dzień na rowerku stacjonarnym tak z 50 min i zamiast wyglądać szczuplej będę wyglądała jeszcze bardziej potężnie
Obserwuj wątek
    • luckydice Re: spirulina 25.03.19, 11:13
      Hej! Chyba nie masz zamiaru jeśc tylko spiruliny? Po tygodniu bedziesz rzygać dalej niż widzisz. Pozatym potrzebujesz zbilansowanej diety, bo dieta oparta na białku i tluszczach to calkiem inna bajka. Na samym białku ze spiruliny nie pojedziesz daleko. Wpisz sobie w google "oblicz bmi" i sie troche dowiesz
      • chmurka1226 Re: spirulina 31.03.19, 13:31
        nie nie zamierzam jeść tyko spiruliny, jem w zasadzie wszystko to co do tej pory, dołączyłam tylko rowerek stacjonarny i jeżdżę co drugi dzień ok 50 min
    • wiktorkurk Re: spirulina 05.06.19, 10:45
      Hej;) Spirulina działa bardzo fajnie na perystaltykę jelit, ja daję ją swoim psom (również sama biorę) tu fajny artykuł o spirulinie: frenchowelove.pl/spirulina-ludzko-psi-superfood/ . Widzę duzą różnicę zarówno u siebie jak i u moich psów, które nie mają problemu z nadwagą oraz są oczyszczone z toksyn. Stan mojej cery uległ poprawie, a czy spirulina przyczyni się do odchudzenia, zobaczymy. Chodzę na siłownię, mam kilka kg do zrzucenia ;) pozdrawiam!
    • ladymakbett Re: spirulina 10.06.19, 12:01
      no jeśli nie masz zamiaru żywić się wyłącznie spiruliną, to jak włączenie jej do diety ma Ci zaszkodzić? Spirulina bardzo pomaga w diecie moim zdaniem, więc jeśli będziesz zachowywała zdrowy rozsądek to wszystko będzie w porządku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka