vlady 24.08.06, 14:29 Gdzie znajde to intrygujace czytadlo online? Wnioskujac z opinii, szkoda kasy na badziewie, ale przejrzec mozna, zeby wlasne zdnie miec i ewentualnie blysnac w konwersacji, bo film na ekrany wchodzi i mowilo sie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glowa_w_chmurach Re: "Samotność w sieci" w sieci 24.08.06, 16:18 moge Ci przeslac na maila (o ile przejdzie). Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_w_chmurach Re: "Samotność w sieci" w sieci 24.08.06, 16:19 Albo nie, rozmyslilam sie po przeczytaniu o tym "badziewiu" na ktore szkoda kasy. Wycofuje sie, bo mam zupelnie inne zdanie, niz Twoje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vlady Re: "Samotność w sieci" w sieci 24.08.06, 16:41 Smieszny czlowieku...moze ktos inny sie zlituje:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantas_magorie Re: "Samotność w sieci" w sieci 24.08.06, 21:50 Ja się zlituję. Wysłałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
asikwik Re: "Samotność w sieci" w sieci 25.08.06, 14:19 wyslesz mi tez na maila? ksiazka super.. fajnie ja bedzie miec tez w komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
ayamei Re: "Samotność w sieci" w sieci 25.08.06, 16:35 I ja też poproszę o maila !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mar.celcia Re: "Samotność w sieci" w sieci 28.08.06, 22:11 czy ja tez mogłabym poprosić? mar.celcia@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: "Samotność w sieci" w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 08:45 czy stac cie na cos wiecej niz krytyke i agresje? Odpowiedz Link Zgłoś
vlady Re: "Samotność w sieci" w sieci 25.08.06, 10:01 Swietnie mnie zdiagnozowales, dziekuje ci, mysle ze dzieki tobie stane sie lepszym czlowiekiem! Musze walczyc z ta fala agresji ktora mnie powoli zalewa i zabija, musze nauczyc sie dostrzegac piekne rzeczy wokol mnie. Juz teraz, bez czytania, mysle ze "Samotnosc w sieci" jest piekna, madra ksiazka, chyba najlepsza jakiej do tej pory nie przeczytalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: "Samotność w sieci" w sieci IP: *.csk.pl / *.csk.pl 25.08.06, 11:21 Grunt to optymizm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
votum_separatum Re: "Samotność w sieci" w sieci 25.08.06, 16:08 proszę mi też podesłać z łaski swojej :) znam tylko ze słyszenia, a chciałabym zobaczyć co to za książeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
weryfikacja Re: "Samotność w sieci" w sieci 25.08.06, 18:40 ja też bym bardzo poprosiła ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
monika_pl Re: "Samotność w sieci" w sieci 25.08.06, 20:58 czy możesz przesłać jeszcze raz dalej? Miałam wersję papierową, ale poszła w świat... podpisana była, jednak raczej nie liczę już na jej powrót :) a jednak nie potrafię nie pożyczyć komuś książki :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_pl Re: "Samotność w sieci" w sieci 25.08.06, 22:02 dzięki :)))))) -to promienny jak się domyślasz uśmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
votum_separatum Re: "Samotność w sieci" w sieci 26.08.06, 08:26 tudzież również danke&thank you :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchewka Re: "Samotność w sieci" w sieci IP: 202.47.109.* 26.08.06, 08:41 Ja tez poprosze na maila!!! Dzieki bardzo sylvie59@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vermetto Re: "Samotność w sieci" w sieci 26.08.06, 15:09 Mogę dołączyć??? Fascynuje mnie ta książka - czemu tylu ludzi ją uwielbia a druga połowa nienawidzi????? Już kiedyś zrobiłam podejście do jej przeczytania, ale wymiękłam, może teraz się uda?? Pozdrawiam i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: "Samotność w sieci" w sieci 26.08.06, 16:04 o, ja tez bym prosila :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbieraczkapiosenek Re: "Samotność w sieci" w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 07:46 stąd można ściągnąc samotnośc w sieci Janusz L. Wiśniewski - Samotność W Sieci www.sendspace.com/file/fhzmmw a tu jest temat gdzie jest wiele ciekawych książek polecam :) www.forum.o2.pl/temat.php?id_p=4906887 Odpowiedz Link Zgłoś