Gość: 2tm23 IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:51 www.krowery.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aleksandra Re: Rubio IP: *.retsat1.com.pl / 172.16.54.* 10.07.03, 09:34 Ksiazke przeczytalam w niecaly dzien. Jestem ZACHWYCONA!!! Nigdy nie lubilam Whartona wiec i do tej ksiazki podeszlam speptycznie. Jednakze bylam tak spragniona odpoczynku psychicznego z ksiazka w reku... Skusilam sie na Whartona i nie zaluje. Jest to zupelnie nie-whartonowska ksiazka nie- whartonowski styl i jezyk. MOze wlasnie dlatego mi sie podoba?;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: Rubio IP: *.kv.net.pl 10.07.03, 12:27 Ja jestem zdecydowanie rozczarowana ta powieścią. Wg mnie ksiązka nie propaguje zadnych wartości...a zakończenie zwaliło mnie z nóg :) Wolę inne jego powiesci, aczkolwiek (uwaga) nie uważam jej za zupelnie bezwartościową ksiązke,uwazam tylko, ze znam lepsze. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Re: Rubio IP: 192.168.0.* 29.08.03, 12:07 Doucz się trochę, poczytaj słownik, poznaj znaczenie słów, zanim je użyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka sprostowanie IP: *.kv.net.pl 15.10.03, 22:16 Drogi Immortal, Minelo troche czasu od napisania Twojego posta, a jednak mam nadzieje, ze odpowiesz mi równie dobrze teraz. Nie mam pojęcia co miałes na myśli i czy w ogóle było to skierowane akurat do mnie ( bo niby dlaczego mialo byc skierowane do kogos innego, prawda?) Prosze o sprostowanie..jakiego to słowa nadużyłam lub użyłam niewłasciwie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa girl Re: Rubio IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 19:10 Niesamowita ksiazka,mysle, ze warta przeczytania. na mnie zrobila niezwykle wrazenie. jednoczesnie nie twierdze, ze to jakies gornolotne dzielo.Po prostu lekka ksiazka o zyciu. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Rubio 15.10.03, 19:44 Wyjątkowa nędza. Dobra dla uczących się na prawo jazdy - roi się w niej od dokładnych opisów techniki prowadzenia auta. Bardziej doświadczonym kierowcom - stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Rubio IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 11:41 Ogromie przytlaczajacy opis piekna wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś