Dodaj do ulubionych

Seks z lekarzem się kroi :-)

21.07.11, 21:52
No i stało się. Paskudnie złamałam nogę i trafiłam w ręce przystojnego ortopedy. Regularne wizyty, rehabilitacja, jednym słowem okazje do częstych rozmów.
Podczas kontrolnej wizyty podziękowałam ze opiekę ( rzeczywiście rewelacyjną ), no i usłyszałam, że w ramach podziękowań da się zaprosić na kawę :-)
Spotkaliśmy się na jednej, poźniej drugiej, a teraz zaprosił mnie na kolację. Nie ukrywam, że świetnie się rozumiemy, jesteśmy w tym samym wieku ( 41 lat ) i bardzo mi się podoba jako facet. Wiem, że jest w trakcie rozwodu i to mnie powstrzymuje przed brnięciem w ten układ. Oboje jesteśmy bezdzietni, więc nie mam wyrzutów, że zabieram ojca dzieciom. Obawiam się jednak, że mam być odskocznią w tym trudnym dla niego okresie. Nasza znajomość wyraźnie kieruje się w stronę łóżka. Mam na to ochotę ( jestem 2 lata po rozwodzie ) i nie ukrywam, że brakuje mi seksu. Dylemat a la gimnazjum wiem, wiem :-)
Obserwuj wątek
    • salma75 Re: Seks z lekarzem się kroi :-) 21.07.11, 22:33
      A czy to zaraz trzeba po kilku forach o tym samym pisać?
      • grosz-ek Szczęściem trzeba się dzielić :-) 21.07.11, 23:15
      • gomory Re: Seks z lekarzem się kroi :-) 22.07.11, 00:13
        Lepsze to niz roztrzasanie czy jest juz po analu ;).
        • marcel_prostak Re: Seks z lekarzem się kroi :-) 22.07.11, 00:59
          Miałam okoliczność z dwoma. Uważam że są to świetni mężczyzni i znakomity materiał na partnera
          Skoro się rozwodzi to znaczy że będzie szukał partnerki
          Jak to rozegrasz jak radzi Triss Merigold bez wyrywania się z deklaracjami o miłości ale obdarzaniem go nią to całkiem możliwe że go usidlisz
          W małżenstwie miał zero ciepła a dużo gadania więc się zabrał
          ty rób dokładnie odwrotnie
          • aandzia43 Re: Seks z lekarzem się kroi :-) 22.07.11, 10:11
            Marcel - konkretnie i na temat. Zgadzam się :-)
            Do autorki - nie zastanawiaj się szczegółowo, kim jesteś dla niego. A czym niby on jest dla ciebie? Ukochanym na całe życie? Nie, na razie miło zapowiadającą się przygodą. Masz ochotę na seks, bliskość fizyczną, troszkę emocjonalną z panem ortopedą - to wchodź w to.
      • black.red.orange Re: Seks z lekarzem się kroi :-) 22.07.11, 11:14
        salma75 napisała:

A czy to zaraz trzeba po kilku forach o tym samym pisać?
        Zauważyłam, że każde forum jest inne, bo piszą na nich inne osoby. Proste.
        • keti3 Re: Seks z lekarzem się kroi :-) 25.07.11, 09:45
          Jeżeli kroi sie fajny seks to w czym problem?Bedzie fajny za pierwszym razem to bedzie fajny za drugiem, dziesiatym i piecdziesiatym...Jezeli nie, to kazde z was wroci do swojego zycia zachowujac status quo. Nikomu krzywda sie nie stanie.
    • nxp Re: Seks z lekarzem się kroi :-) 25.07.11, 10:26
      Laska, ty lepiej sprawdź jak bardzo on jest w trakcie rozwodu.
      Bo może się okazać że nie bardzo. :)
      • keti3 Re: Seks z lekarzem się kroi :-) 25.07.11, 10:53
        buhahahha no raczej:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka